Bütçe
4.000-4.500 TL
Fiyatta Lamzu acayip avantajlı, yazılımı kuvvetli ve malzeme kalitesi oldukça sağlam. Lamzu'nun sensörü 20 IPS daha az ama onu hissedemezsiniz. Bataryada verimlilik iyidir muhtemelen. 4-8KHz için 12-14 saat civarı ömür biçmişler, yani gün sonu şarj etmeniz lazım.

20-30 IPS az olmasını hissedebilirsem zaten ben sizden değilimdir :D
Bugün kartımın kesim tarihi o yüzden yarın alacağım inşallah, salı günü bende olur.

2K Hz'de kullanacağım için sıkıntı yok, işten gelip ortalama 3 saat kullanıyorum her akşam. Oyuna girmezsem 125 Hz'de kullanıyorum, o yüzden bana 1 hafta gider şarj herhalde.

20-30 IPS az olmasını hissedebilirsem zaten ben sizden değilimdir :D
Bugün kartımın kesim tarihi o yüzden yarın alacağım inşallah, salı günü bende olur.

2K Hz'de kullanacağım için sıkıntı yok, işten gelip ortalama 3 saat kullanıyorum her akşam. Oyuna girmezsem 125 Hz'de kullanıyorum, o yüzden bana 1 hafta gider şarj herhalde.
Hayırlı olsun o zaman, 2K veya 4K'da kullanabilirsiniz. 8K gereksiz.

Kartım kesilmiş şimdi sipariş geçeceğim ama aklıma Superlight 2 DeX geldi. Hiç kafamı karıştırmadan Lamzu alayım mı yoksa DeX önerir misiniz? @SF26

Bir de 6.000 TL'ye evime yakın bir yerde yeni evlenmiş bir abi Razer DAV4 Pro'yu satıyor. Sizce ne yapayım çok kararsız kaldım, DAV4 Pro kutu fatura her şeyi var 1 yıldan fazla garantisi varmış demesine göre 2-3 kez kullanmış sonra bilgisayarını satmış evlendiği için.

Hiç kafamı bulandırmadım, sıfır olsun gönlümüz hoş olsun.
Mor rengini sipariş ettim, siyah rengi parmak izini gösteriyor, beyazdan bunaldım, turuncu çok cacık geldi. Mor özel bir rengi gibi durduğu için mor sipariş ettim, böyle özel renklerin genelde üretimleri daha dikkatli oluyor her markada :D

Son düzenleme: