Bütçe
4.000-4.500 TL
Serçe parmağı sadece taşıyorsa normal. Tüm alsın isterseniz oyuncu faresi bakmayın bence. MX serisi var onlar iyi olur size.

ATK Y9 Ultimate vardı bende mesela sensörü bozuk çıktı, onun mesela yapısı çok güzeldi tam elime oluyordu böyle bir ağrı yoktu.
O yüzden Razer DeathAdder V4 Pro rahat olur gibi.

ATK Y9 Ultimate vardı bende mesela sensörü bozuk çıktı, onun mesela yapısı çok güzeldi tam elime oluyordu böyle bir ağrı yoktu.
O yüzden Razer DeathAdder V4 Pro rahat olur gibi.
Onunla hemen hemen aynı aynı boyutta aslında Lamzu. Değişik bir yapı. Elle kontrol etmeniz lazımdı bence sizin.

O G102 benim ofisteki, evimde Superlight2 var ve ER21 Pro var. Ofisdekini zaten parmaklarım ağrıyarak kullanıyorum resmen.

Wraith iade alır mı peki bu durumda? Sonuçta üründe hasar kusur yok, benim elime olmadı sadece ona göre 1-2 daha denerim eğer oluyor derseniz.

Kullanalı yarım saat oldu, serçe parmağım ağrıyor anlamadım ya. Benim elim mi normal değil
Thorn V2 ER21 Pro ile aynı uzunlukta hocam, Superlight 2 ile de arasında 2mm'lik yükseklik farkı mevcut sadece. Sıkıntı çıkarmaması gerekirdi.

Onunla hemen hemen aynı aynı boyutta aslında Lamzu. Değişik bir yapı. Elle kontrol etmeniz lazımdı bence sizin.
Lamzu söylediği tüm modellerle neredeyse aynı boyutta, şaşkınlıklar içindeyim.

O G102 benim ofisteki, evimde Superlight2 var ve ER21 Pro var. Ofisdekini zaten parmaklarım ağrıyarak kullanıyorum resmen.

Wraith iade alır mı peki bu durumda? Sonuçta üründe hasar kusur yok, benim elime olmadı sadece ona göre 1-2 daha denerim eğer oluyor derseniz.

Kullanalı yarım saat oldu, serçe parmağım ağrıyor anlamadım ya. Benim elim mi normal değil.

Eloshape üzerinden baksan da çok güvenmemek lazım milimler bile fark ediyor Y9 biraz daha büyük bir ürün bende Thor'nun ilk versiyonu vardı küçük bir ergo bana göre mesela ATK X1 ve Viper V3 Pro kağıt üstünde birebir aynı şekilde ürünler ama ikisini de ele alınca farklı hissettiriyor.

Vallahi hocalarım boyutları belki kağıt üstünde aynıdır ona lafım yok tabii ama tasarımsal fark mıdır farklı bir şey midir bilemiyorum ama ATK Y9 keşke sensör kusurlu çıkarmasaydı, tekrar onu almakta içimden gelmiyor tekrar kusurlu çıkar diye. Wraith tarafına iade talebi oluşturdum onaylanılırsa iade edeceğim :(

ER21 Pro'da güzeldi ama demiştim daha öncede bir tık ufak geliyordu diye.

Mor rengi süper bu arada, çok muhteşem bir duruşu var.
Asla mouse üstünde iz vs yapmıyor.
Skatezlerin jelatinini çıkarmamama rağmen ve ofisteki mouse pad berbat olmasına rağmen güzel kayıyor.

Eğer Wraith iademi onaylarsa 1-2 gün daha deneyip öyle göndereceğim, onaylamazlarsa zaten mecburen kullanacağım :)
Şu an serçe parmağım ağrımıyor mesela bileğim ağrıyor, garip bir mevzu.

Hayattaki şansım, Lamzu'yu aldık. Deathadder V4 Pro amazonda 6999 TL'ye düşmüş :)

Son düzenleme: