4.000-5.000 TL fiyat aralığında biraz daha yukarı çıkabilirim. Kablosuz, malzeme kalitesi iyi ve oyun oynarken de iyi performans verebilecek f/p kulaklık hangisi bu aralıkta?
X9, Barracuda, Cloud 3 gördüm; genel olarak katılır mısınız?
Ürün hakkında konuşmak için 1 hafta deneyimlemek istedim, bugün tam 1. haftası ve her gün aktif olarak kullanıyorum.
Öncelikle belirtmem gerekiyor ki 130 saat şarj süresi gerçek, rakiplerinden bu kadar yüksek bir şarj süresi vaat etmeleri şüphelendirmişti ama günlük en az 6-7 saat bazen 10-12 saat kullandım ve 1 haftada şarjı yalnızca %30 azaldı, şuan %60-70 arasında (maalesef sadece 10 ve katları şeklinde görüntüleniyor). Şarj süresi konusunda gerçekten bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum.
Ürünü aslında Razer, HyperX, Steelseries gibi markaların kulaklıklarını araştırırken...
Ürün hakkında konuşmak için 1 hafta deneyimlemek istedim, bugün tam 1. haftası ve her gün aktif olarak kullanıyorum.
Öncelikle belirtmem gerekiyor ki 130 saat şarj süresi gerçek, rakiplerinden bu kadar yüksek bir şarj süresi vaat etmeleri şüphelendirmişti ama günlük en az 6-7 saat bazen 10-12 saat kullandım ve 1 haftada şarjı yalnızca %30 azaldı, şuan %60-70 arasında (maalesef sadece 10 ve katları şeklinde görüntüleniyor). Şarj süresi konusunda gerçekten bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum.
Ürünü aslında Razer, HyperX, Steelseries gibi markaların kulaklıklarını araştırırken...
Hocam zaten Barracuda'dan ve Barracude X'den uzak durun. Kesinlikle Razer'ın en kötü ürünlerinden. Mikrofonları çok kötü olduğu gibi sadece ses için kullansanız bile tonla kronik sorunu var bu modellerin.
Cloud 3 için de kullanmadığımdan kesin yorum yapamayacağım ama ben de sizin gibi araştırırken aradaki farka değmeyeceğini düşündüm. İncelemelerine bakın isterseniz ama genel olarak özellik bakımından X9 ile denk duruyorlar.
4.000-5.000 TL fiyat aralığında biraz daha yukarı çıkabilirim. Kablosuz, malzeme kalitesi iyi ve oyun oynarken de iyi performans verebilecek f/p kulaklık hangisi bu aralıkta?
Oğllum Razer in güzel orta bir modelini kullanıyordu, önce cızırtılar geldi , şimdi kırık dökük olmamasına rağmen kullanamıyor, ben de yorumlara incelemelere bakarak Hyperx Cloud III siyah kablolusunu aldım , bir süredir (hor da kullanmasına rağmen) şikayeti olmadan kullanıyor , programı çok kapsamlı değil , özetle memnunuz , önerebilirim.