Bütçe
4.000-5.000 TL

ardasela

Uzman
4.000-5.000 TL fiyat aralığında biraz daha yukarı çıkabilirim. Kablosuz, malzeme kalitesi iyi ve oyun oynarken de iyi performans verebilecek f/p kulaklık hangisi bu aralıkta?
X9, Barracuda, Cloud 3 gördüm; genel olarak katılır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mchose X9 öneririm.

Aşağıdaki incelemeyi yazdığımdan bu yana bir sorun yaşamadım. Halen sorunsuz kullanmaya devam ediyorum.

@deiinzz Hocam siz niye down verdiniz

Mchose X9 öneririm.

Aşağıdaki incelemeyi yazdığımdan bu yana bir sorun yaşamadım. Halen sorunsuz kullanmaya devam ediyorum.

Hocam bence de güzel gözüküyor sadece üstüne para koyup almaya gerek var mı diğerlerini ama yok gibi

@deiinzz Hocam siz niye down verdiniz

Hocam bence de güzel gözüküyor sadece üstüne para koyup almaya gerek var mı diğerlerini ama yok gibi
Hocam zaten Barracuda'dan ve Barracude X'den uzak durun. Kesinlikle Razer'ın en kötü ürünlerinden. Mikrofonları çok kötü olduğu gibi sadece ses için kullansanız bile tonla kronik sorunu var bu modellerin.

Cloud 3 için de kullanmadığımdan kesin yorum yapamayacağım ama ben de sizin gibi araştırırken aradaki farka değmeyeceğini düşündüm. İncelemelerine bakın isterseniz ama genel olarak özellik bakımından X9 ile denk duruyorlar.