Ben V9'un pedleri deri olduğu ve yedek pedi olmadığı için X9 aldım. Sorun olmaz dersen onun pil ömrü daha uzun diye biliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000-5.000 TL
Ben 1.5 yıldan biraz daha uzun bir süredir HyperX Cloud III kablolu modelini kullanıyordum. Yaklaşık 6 aydır ses tekerleğinin neden olduğu sol taraftan ses gelmemesi, az gelmesi ya da sesi ayarlarken cızırtıya sebep olması sorunlarını yaşıyordum. Bu sorun artık iyice sinirimi bozmaya başlayınca Instagram üzerinden iletişime geçip yaşadığım sorunu anlattım. Birkaç gün içinde değişim onayı aldım. Destek sürecinden memnun kalmış olsam da böyle bir sorunun yaşanabileceğinin de bilinmesi gerekiyor. Eliniz lehimlemeye yatkınsa bu sorunu şu videoyu izleyerek kendiniz de çözebilirsiniz.
Cloud III kablolu hakkında genel görüşlerim ise eski bir Cloud II kullanıcısı olarak şu şekilde:
Cloud III kablolu hakkında genel görüşlerim ise eski bir Cloud II kullanıcısı olarak şu şekilde:
- Mikrofonu en az Cloud II kadar başarılı.
- Malzeme kalitesi güven veriyor ve rahat bir kulaklık. Deri olmasından yakınan kişiler olsa da beni Cloud II'den aşina olduğumdan olsa gerek rahatsız etmiyordu.
- Ses karakteristiğini Cloud II'ye göre sevemedim, alışamadım. Bass azaltılmış, düz bir dahili EQ yapılmış bence. Özellikle müzik dinlerken pek tat vermiyor.
- Eğer amacınız sadece FPS oyunları oynamak, rakibin ayak seslerini duymaksa bu kulaklık aradığınız model olabilir tabi.
Eneskaa 2
Başarılı
Bende de 1 yıl sonunda sıkıntı oldu. Ses tekerlğinde, çok da memnundum ama Amazon'da stok kalmadığı için iadeye verdim. Büyük ihtimalle Cloud 3S'e geçeceğim.Ben 1.5 yıldan biraz daha uzun bir süredir HyperX Cloud III kablolu modelini kullanıyordum. Yaklaşık 6 aydır ses tekerleğinin neden olduğu sol taraftan ses gelmemesi, az gelmesi ya da sesi ayarlarken cızırtıya sebep olması sorunlarını yaşıyordum. Bu sorun artık iyice sinirimi bozmaya başlayınca Instagram üzerinden iletişime geçip yaşadığım sorunu anlattım. Birkaç gün içinde değişim onayı aldım. Destek sürecinden memnun kalmış olsam da böyle bir sorunun yaşanabileceğinin de bilinmesi gerekiyor. Eliniz lehimlemeye yatkınsa bu sorunu şu videoyu izleyerek kendiniz de çözebilirsiniz.
- Malzeme kalitesi güven veriyor ve rahat bir kulaklık. Deri olmasından yakınan kişiler olsa da beni Cloud II'den aşina olduğumdan olsa gerek rahatsız etmiyordu.
- Ses karakteristiğini Cloud II'ye göre sevemedim, alışamadım. Bass azaltılmış, düz bir dahili EQ yapılmış bence. Özellikle müzik dinlerken pek tat vermiyor.
- Eğer amacınız sadece FPS oyunları oynamak, rakibin ayak seslerini duymaksa bu kulaklık aradığınız model olabilir tabi.
Belirtmeyi de unuttum ve teşekkür ederim yazınız için. Cloud 3S hakkında da fikriniz var mı yani kablosuz modelini alsam üstüne bütçe koyup o nasıl olur ?Ben 1.5 yıldan biraz daha uzun bir süredir HyperX Cloud III kablolu modelini kullanıyordum. Yaklaşık 6 aydır ses tekerleğinin neden olduğu sol taraftan ses gelmemesi, az gelmesi ya da sesi ayarlarken cızırtıya sebep olması sorunlarını yaşıyordum. Bu sorun artık iyice sinirimi bozmaya başlayınca Instagram üzerinden iletişime geçip yaşadığım sorunu anlattım. Birkaç gün içinde değişim onayı aldım. Destek sürecinden memnun kalmış olsam da böyle bir sorunun yaşanabileceğinin de bilinmesi gerekiyor. Eliniz lehimlemeye yatkınsa bu sorunu şu videoyu izleyerek kendiniz de çözebilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla Cloud 3S, Cloud 3'ün sorunlarından arındırılmış (ya da arındırılmaya çalışılmış) hali. Ancak nihai yorumu kullanmış kişilerin yapması daha doğru olur. Ben açıkçası HyperX markasından biraz soğudum. Kararınızı etkilemek istemem ancak ben farklı bir marka tercih etmeyi düşünüyorum. Kendim de kablosuz bir kulaklık arayışındayım, eğer satın alırsam buraya yazacağım.Belirtmeyi de unuttum ve teşekkür ederim yazınız için. Cloud 3S hakkında da fikriniz var mı yani kablosuz modelini alsam üstüne bütçe koyup o nasıl olur ?
Trina 125
Üstün
Çıktığında aldım 3s'i, bu paraya hatta biraz daha yukarısına alınacak daha iyi bir şey yokBildiğim kadarıyla Cloud 3S, Cloud 3'ün sorunlarından arındırılmış (ya da arındırılmaya çalışılmış) hali. Ancak nihai yorumu kullanmış kişilerin yapması daha doğru olur. Ben açıkçası HyperX markasından biraz soğudum. Kararınızı etkilemek istemem ancak ben farklı bir marka tercih etmeyi düşünüyorum. Kendim de kablosuz bir kulaklık arayışındayım, eğer satın alırsam buraya yazacağım.