Bütçe
4-5K Arası Ama 6K'ya çıkabilirim.

Monstrum989

Uzman
İyi günler. Uzun süredir kullandığım Rampage kulaklığımı değiştirmeye karar verdim. PC oyuncu ekipmanlarına aşinayım ama son 1-1.5 yıldır çok takip etmiyorum.

Fiyat aralığım 4000-5000 TL arası ama gerekirse 6000 TL bandına çıkabilirim. FPS oyunlarını çok oynamam. Genellikle çok hikayeli oyunlar, müzik ve film amaçlı kullanacağım. Logitech G435 gözüme çarptı fakat eski bir model ve şarj süresi konusunda negatif yorumlar var. Birkaç arkadaşıma sordum. Bana şu kulaklıkları önerdiler:

-SteelSeries Arctis Nova 5
-HyperX clous ||| Wireless.
-Razer BlackShark V2 Pro 2023
-Logitech G735 (G435'e benzerliği dolayısıyla benim tercihim)

Corsair oyuncu kulaklıklarını bu forumda çok öneren görmedim ve şahsi olarak görünüşünü bana hitap etmiyor. Arkadaşlarım bir seçenek olarak IEM kulaklıklar önerdi ama daha önceden kullandım ama memnun kalmadığımdan tercih etmiyorum. Bu kulaklıklar dışında da önerilere açığım. Şimdiden vereceğiniz öneri kulaklıklar için sağ olun.

Özellikle onu önerdiler arkadaşlar ama pisaya son zamanlarda hakim değilim daha iyi bir şeyler çıkabilir öneri olarak. Diğerlerine göre avantajı nedir Nova 5'in hocam. Bilgilendirirsen biraz.

G733 mikrofon konusunda çok sorunlu. Benim arkadaşımda kullanıyordu. İade etmişti.
Cloud III Wireless oyunlarda ses kasma konusunda iyi olsa da müzik performansı fazla kötü bir kulaklık.
Elde sadece Razer BlackShark V2 Pro 2023 ve SteelSeries Arctis Nova 5 kaldı BlackShark'ı en ucuz 6.5k fiyata bulabidim ve arada fiyat farkına çok değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum.

G733 mikrofon konusunda çok sorunlu. Benim arkadaşımda kullanıyordu. İade etmişti.
Cloud III Wireless oyunlarda ses kasma konusunda iyi olsa da müzik performansı fazla kötü bir kulaklık.
Elde sadece Razer BlackShark V2 Pro 2023 ve SteelSeries Arctis Nova 5 kaldı BlackShark'ı en ucuz 6.5k fiyata bulabidim ve arada fiyat farkına çok değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Anladım gibi hocam açıklama için sağ olun.