Bütçe
4.000-5.000 TL

Phovix

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. 4.000-5.000 TL bütçem var. Oyun için kullanıyorum bilgisayarı. M2 SSD önerilerinize açığım.
Anakart: Biostar B650MP-E Pro

Caner hocam zaten alınabilecekleri söylemiş lâkin Parolapara ve İyzico ile birlikte biraz zorlayarak KC3000 veya Renegade bakılması daha mantıklı gibi.
Özellikle 900TL Cashback ile birlikte 5600 TL civarlarına geliyor iki model de.

Exceria G3 yerine WD Blue SN5000 veya SN580 tavsiye ederim, yazma konusunda daha performanslı diskler. 200-300 TL fark var.
Hocam öncelikle yorumun için teşekkür ederim sizce yukarıda ki arkadaşın yazdığı gibi ssd sogutucu vs almaya gerek var mi

Caner hocam zaten alınabilecekleri söylemiş lâkin Parolapara ve İyzico ile birlikte biraz zorlayarak KC3000 veya Renegade bakılması daha mantıklı gibi.
Özellikle 900TL Cashback ile birlikte 5600 TL civarlarına geliyor iki model de.
teşekkürler yorumun için 2tb model almayı düşünüyorum bu bütçeye wd daha mantıklı gibi geldi Caner hocamın önerisinde ki gibi peki sizce Kingston kc3000 mi wd sn5000 2 tb modeli mi almak mı tercihiniz olurdu

@1247, 900-1200 TB veriyi yazabileceğini zannetmiyorum, uçuk değerler. Çok dikkate almaya gerek yok bu seviyede. 5 sene garantisi var zaten, 5 senede bu kadar veri yazamaz oyun oynayan bir kişi. Kağıt üstü değerler yerine performansa bakmak daha iyi olur. 1000 TB veri yazana kadar çoktan 5 sene garantisi dolmuş olur zaten.

@Phovix, KC3000, WD SN5000 modeline göre daha iyi ancak pahalı. Şu indirim şeyleri uygulanıyorsa alabilirsin.

@1247, 900-1200 TB veriyi yazabileceğini zannetmiyorum, uçuk değerler. Çok dikkate almaya gerek yok bu seviyede. 5 sene garantisi var zaten, 5 senede bu kadar veri yazamaz oyun oynayan bir kişi. Kağıt üstü değerler yerine performansa bakmak daha iyi olur.

@Phovix, KC3000, WD SN5000 modeline göre daha iyi ancak pahalı. Şu indirim şeyleri uygulanıyorsa alabilirsin.
İndirim kovalamaya çalışacağım öncelik kc3000 tamamdır :)
Peki üst de darktower yazmış merak ettim ssd sogutucu vs gerek var mı sizce almaya ?
@Caner Uncu

Son düzenleme: