Bütçe
4000-5000 TL
Bende panel bilgisi icin arastirma yapiyorum ama nafile. Sadece turevlerinin sayfalari bulunuyor :(

https://techolay.net/sosyal/konu/aoc-agon-24g42e-al-n-r-m.102921/ bütçe arttirmaya deger mi?

Değer. 1500:1 kontrast oranı sunabilen bu bütçede IPS panel yok. Kaldı ki renk gamutu da keza aynı. MAG256F'den bile daha canlı gösteriyor bu monitör. Berkay 4 cof kullanılma ihtimaline karşı ön yargılıyım dedi ama, garanti sayesinde iade/değişim yapabileceğini düşünüyorum. Ki 4 cof olup olmadığı belli değil. Bu bütçelerdeki diğer monitörler düşük seviye. Alternatif olsa yine eyvallah. Buna yakın bir inceleme sonucu veren IPS monitör görmedim bu bütçede.

Benimki geldi ama monitörü ileri geri yatıramıyorum (ayaklığını yanlış taktım galiba :v). Onun haricinde görüntüsü güzel.

Benimki geldi ama monitörü ileri geri yatıramıyorum (ayaklığını yanlış taktım galiba: V). Onun haricinde görüntüsü güzel.

Onu ben de yapamadım pek. Çok da zorlamadım kırılır diye falan. Gerek de yok benim için. Sen de kullandıktan sonra deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.

Bend.

Selam, ben de AOC 24G42e almayı planlıyorum. Nasıl buldunuz?

Bende de bir problem çıkarmadı. Gayet güzel çalışıyor memnunum. Odama göre ekran biraz küçük kaldı sadece. 23.8 değil de 24.5 olsa daha iyi olurdu sanırım. Sadece o konuda keşke 24.5 alsaydım diyorum onun dışında her şey okey. Renk görüntü kalitesi vs.