Eger butce yetmiyorsa kendini zorlamana gerek yok. Ben EW200'u ve Kefine Klean'i oneririm. EW200'u zaten ben kullaniyorum. İkisinde de Type-C versiyonlarinda mikrofon mevcut.
Hocam kulaklık elime ulaştı. IEM kulaklıklar hakkında 0 bilgim olduğu için yapılması gereken bir şey var mıdır ilk kullanımda? Veya dikkat etmem gereken bir şey var mı kullanırken? Yanında gelen Type-C dönüştürücüyü kullanmam gerekli mi bilgisayara veya telefona bağlarken? Şu an her türlü bilgiye ihtiyacım var
Hocam kulaklık elime ulaştı. IEM kulaklıklar hakkında 0 bilgim olduğu için yapılması gereken bir şey var mıdır ilk kullanımda? Veya dikkat etmem gereken bir şey var mı kullanırken? Yanında gelen Type-C dönüştürücüyü kkullanmam gerekli mi bilgisayara veya telefona bağlarken? Şu an her türlü bilgiye ihtiyacım var
Hayırlı olsun tekrardan. Bu model için ekstra ses kartı veya herhangi bir şeye ihtiyacın yok. Kulak sağlığı açısından kulaklık kirlenince kulak çubuğuyla temizlersin. Type-C dönüştürücüyü telefonda kullanırsın. İstersen PC'de de kullanırsın fakat şart değil. Tamamen kişisel tercih. Denedin mi kulaklığı şu ana kadar? Test etmeni öneririm. Fakat sesi Full'e alma kulaklarına zarar verebilir.
Hayırlı olsun tekrardan. Bu model için ekstra ses kartı veya herhangi bir şeye ihtiyacın yok. Kulak sağlığı açısından kulaklık kirlenince kulak çubuğuyla temizlersin. Type-C dönüştürücüyü telefonda kullanırsın. İstersen PC'de de kullanırsın fakat şart değil. Tamamen kişisel tercih. Denedin mi kulaklığı şu ana kadar? Test etmeni öneririm. Fakat sesi Full'e alma kulaklarına zarar verebilir.
Teşekkür ederim tekrardan hocam henüz deneme şansım olmadı ama deneyeceğim. Söylediklerinize de dikkat edeceğim teşekkürler. Bir de kulaklığı takabilsem harika olacak
:')
Teşekkür ederim tekrardan hocam henüz deneme şansım olmadı ama deneyeceğim. Söylediklerinize de dikkat edeceğim teşekkürler. Bir de kulaklığı takabilsem harika olacak
deneme yaptım şahsi fikrim mükemmel ötesi olduğu yönünde kulağımda rahat, mikrofonu normal pozisyonda bile harika, ses kalitesi zaten mükemmel tekrar teşekkür ederim hocam
deneme yaptım şahsi fikrim mükemmel ötesi olduğu yönünde kulağımda rahat, mikrofonu normal pozisyonda bile harika, ses kalitesi zaten mükemmel tekrar teşekkür ederim hocam