Hocam mobil uygulamasında kulaklık ekolayzer vs yok sanırım ya da ben bulamadım. PC de nasıl yapılacak bu ekolayzer ayarıRica ederim. Guzel gunlerde kullan. Begenmene cok sevindim.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000-5.000 TL
- Makaleler
- 23
PC'de Simgot uygulamasi uzerinden eq yapilmiyor. Equalizer APO uygulamasini yukleyip eq yapabilirsin PC icin.Hocam mobil uygulamasında kulaklık ekolayzer vs yok sanırım ya da ben bulamadım. PC de nasıl yapılacak bu ekolayzer ayarı
Equalizer APO
Download Equalizer APO for free. A system-wide equalizer for Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11. Equalizer APO is a parametric / graphic equalizer for Windows. It is implemented as an Audio Processing Object (APO) for the system effect infrastructure introduced with Windows Vista.
sourceforge.net
Telefon icin Simgot Control uygulamasini yuklemen lazim. Orada Custom EQ secenegiyle birlikte ayarlayabiliyorsun.
Hocam iyi akşamlar dilerim. Kulaklığı temizlerken nasıl temizlemem gerekli? Biraz zorlanıyorum içimi temizlemeye çalışırken.PC'de Simgot uygulamasi uzerinden eq yapilmiyor. Equalizer APO uygulamasini yukleyip eq yapabilirsin PC icin.
![]()
Equalizer APO
Download Equalizer APO for free. A system-wide equalizer for Windows 7 / 8 / 8.1 / 10 / 11. Equalizer APO is a parametric / graphic equalizer for Windows. It is implemented as an Audio Processing Object (APO) for the system effect infrastructure introduced with Windows Vista.sourceforge.net
Telefon icin Simgot Control uygulamasini yuklemen lazim. Orada Custom EQ secenegiyle birlikte ayarlayabiliyorsun.
- Makaleler
- 23
Boyle bir sey alabilirsin temizlik icin. Fakat bir konuda uyarayim; silikonlari temizlerken fazla guc kullanma. Yoksa silikonlar yirtilabilir.Hocam iyi akşamlar dilerim. Kulaklığı temizlerken nasıl temizlemem gerekli? Biraz zorlanıyorum içimi temizlemeye çalışırken.
Bluefox 5'i 1 Arada Elektronik Temizlik Kiti – Yumuşak Kulaklık Temizleyici, Klavye Fırçası, Çok İşlevli Cihaz Bakım seti : Amazon.com.tr: Elektronik
Bluefox 5'i 1 Arada Elektronik Temizlik Kiti – Yumuşak Kulaklık Temizleyici, Klavye Fırçası, Çok İşlevli Cihaz Bakım seti : Amazon.com.tr: Elektronik
amzn.eu
Vicloon AirPod Temizleme Kiti, Süngerli 3'ü 1 Arada Airpod Temizleyici Kalem, Kablosuz Kulaklıklar Temiz Kalem, Toz Giderme Kulaklıkları Cep Telefonu için Çok Fonksiyonlu Kulaklık Temizleme Kiti - : Amazon.com.tr: Elektronik
Vicloon AirPod Temizleme Kiti, Süngerli 3'ü 1 Arada Airpod Temizleyici Kalem, Kablosuz Kulaklıklar Temiz Kalem, Toz Giderme Kulaklıkları Cep Telefonu için Çok Fonksiyonlu Kulaklık Temizleme Kiti - : Amazon.com.tr: Elektronik
amzn.eu
Teşekkürler hocamBoyle bir sey alabilirsin temizlik icin. Fakat bir konuda uyarayim; silikonlari temizlerken fazla guc kullanma. Yoksa silikonlar yirtilabilir.
Bluefox 5'i 1 Arada Elektronik Temizlik Kiti – Yumuşak Kulaklık Temizleyici, Klavye Fırçası, Çok İşlevli Cihaz Bakım seti : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.euVicloon AirPod Temizleme Kiti, Süngerli 3'ü 1 Arada Airpod Temizleyici Kalem, Kablosuz Kulaklıklar Temiz Kalem, Toz Giderme Kulaklıkları Cep Telefonu için Çok Fonksiyonlu Kulaklık Temizleme Kiti - : Amazon.com.tr: Elektronik
Vicloon AirPod Temizleme Kiti, Süngerli 3'ü 1 Arada Airpod Temizleyici Kalem, Kablosuz Kulaklıklar Temiz Kalem, Toz Giderme Kulaklıkları Cep Telefonu için Çok Fonksiyonlu Kulaklık Temizleme Kiti - : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
ErsinCabuk
Çalışkan
EG280'ini al derim. Oyuncular için tasarlanmış bir IEM.
Moondrop Rays alacaktım. Sizin bu yorumunuzu görüp Simgot EG280'de hoşuma gitti. Masaüstü bilgisayarımda her türlü oyunu oynuyorum. Ekstra mikrofon almak istemiyorum. Kablo uzunluğu yeterli olsun istiyorum. Ses kartım yok. Sizce bu ikisinden veya başka bir marka model ne almalıyım? Geri dönerseniz çok sevinirim.
- Makaleler
- 23
Bence EG280 daha iyi. Kablo yetmezse uzatici kablo alip kullanabilirsin. Kaliteyi dusurmez. Ses karti olarak NiceHCK NK1 bakabilirsin.Moondrop Rays alacaktım. Sizin bu yorumunuzu görüp Simgot EG280'de hoşuma gitti. Masaüstü bilgisayarımda her türlü oyunu oynuyorum. Ekstra mikrofon almak istemiyorum. Kablo uzunluğu yeterli olsun istiyorum. Ses kartım yok. Sizce bu ikisinden veya başka bir marka model ne almalıyım? Geri dönerseniz çok sevinirim.