4.000-5.000 TL'ye mikrofonlu IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan v3xsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 944
Bütçe
4.000-5.000 TL
Hocam mobil uygulamasında kulaklık ekolayzer vs yok sanırım ya da ben bulamadım. PC de nasıl yapılacak bu ekolayzer ayarı
PC'de Simgot uygulamasi uzerinden eq yapilmiyor. Equalizer APO uygulamasini yukleyip eq yapabilirsin PC icin.

Telefon icin Simgot Control uygulamasini yuklemen lazim. Orada Custom EQ secenegiyle birlikte ayarlayabiliyorsun.

Hocam iyi akşamlar dilerim. Kulaklığı temizlerken nasıl temizlemem gerekli? Biraz zorlanıyorum içimi temizlemeye çalışırken.

Hocam iyi akşamlar dilerim. Kulaklığı temizlerken nasıl temizlemem gerekli? Biraz zorlanıyorum içimi temizlemeye çalışırken.
Boyle bir sey alabilirsin temizlik icin. Fakat bir konuda uyarayim; silikonlari temizlerken fazla guc kullanma. Yoksa silikonlar yirtilabilir.

Teşekkürler hocam

EG280'ini al derim. Oyuncular için tasarlanmış bir IEM.

Moondrop Rays alacaktım. Sizin bu yorumunuzu görüp Simgot EG280'de hoşuma gitti. Masaüstü bilgisayarımda her türlü oyunu oynuyorum. Ekstra mikrofon almak istemiyorum. Kablo uzunluğu yeterli olsun istiyorum. Ses kartım yok. Sizce bu ikisinden veya başka bir marka model ne almalıyım? Geri dönerseniz çok sevinirim.

Bence EG280 daha iyi. Kablo yetmezse uzatici kablo alip kullanabilirsin. Kaliteyi dusurmez. Ses karti olarak NiceHCK NK1 bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…