Bütçe
4.000 TL
Yani diğer her şey çok benzer olsa da encoderden biraz sikayetciyim kaliteli geldi ama The The Witcher 3 oynarken zoruma gitti biraz onun dısında switchleri optik olduğundan sırıtmıyor gayet sevdim. Gerek kaplama gerek malzeme gerekse skatez performansınını ama encodere alışamadım gitti bozulana kadar da kullanmak istiyorum çünkü hem bilgisayari yenileyecegim hem OLED alacağım boşa masraf yapmak istemiyorum.
Hocam, burada Levithan'dan daha kaliteli mouseler var mı? Güzel geldi açıkcası bazı mouseler, yoksa levithan yeterince iyi mi? Bu arada bayramınız kutlu olsun.
@23783
@TANTUNICIK

Hocam, burada Levithan'dan daha kaliteli mouseler var mı? Güzel geldi açıkçası bazı mouseler, yoksa levithan yeterince iyi mi? Bu arada bayramınız kutlu olsun.
@23783
@TANTUNICIK

RAWN mouse kaliteleri, plastik olsun, mühendislik olsun çok güzel. Kalite açısından alüminyum karbon fiberin dışında o kaliteyi başka mouselarda bulmanız zor, özellikle optik encoder falan varken rakipsiz gibi.

Attack Shark dolmuş 😀. Leviathan tokatlar bunları. Sizin de kutlu olsun.
Lamzu Maya mouseler kaliteli diyorlardı. Levithan mı daha iyi yoksa Lamzu Maya mı?

RAWN mouse kaliteleri, plastik olsun, mühendislik olsun çok güzel. Kalite açısından alüminyum karbon fiberin dışında o kaliteyi başka mouselarda bulmanız zor, özellikle optik encoder falan varken rakipsiz gibi.
Anladım hocam, teşekkür ediyorum cevap için.

Lamzu maya mouseler kaliteli diyorlardı. Levithan mı daha iyi yoksa Lamzu maya mı?

Anladım hocam, teşekkür ediyorum cevap için.

Sunduğu özellikler aynıysa ikisini de tercih edebilirim ama aynı fiyata Leviathan daha iyi özellikler sunuyor olması lazim normal şartlar altında.