Metmosby

Başarılı
Gaming klavye arıyorum, aslında kablosuz tercihimdir ama bu fiyatta bulmak zor sanırım. Çok fazla takır tukur ses çıkartmasın ama o basış hissiyatını alabileyim, bilek desteğinin olup olmaması çok önemli değil. F/P tavsiyesi bekliyorum.

Gaming klavye arıyorum, aslında kablosuz tercihimdir ama bu fiyatta bulmak zor sanırım. Çok fazla takır tukur ses çıkartmasın ama o basış hissiyatını alabileyim, bilek desteğinin olup olmaması çok önemli değil. F/P tavsiyesi bekliyorum.

Az bütçe arttırırsan bunu al arttıramam dersen de. AJAZZ AK820 veya Darmoshark K8 bakabilirsin.

Az bütçe arttırırsan bunu al arttıramam dersen de. AJAZZ AK820 veya Darmoshark K8 bakabilirsin.

Bu fiyata alinmaz bunlar.

@Metmosby Yurtdışına açık mısın? Açık değilsen bunu al:

Açıksan önerim değişecektir.

Alınmaz bu da.

Green switch aşırı kötü değil fakat bölgenizdeki Vatan mağazasında klavye mevcut ise gidip test edebilirsiniz.
Ayrıca düz modelini 2 yıla yakın kullandım, TKL'ı geçenlerde aldım. 400TL daha ucuzlamış. Kullanmış ve kullanıyor olan birisi olarak öneriyorum.
TKL modeli, tam boy modeline göre daha sorunsuz. Ancak bu para bence çok bu klavyeye. Basmama sorunu ortaya çıkma imkanı var.

Ki 4 bin TL bütçesi var mış arkadaşın. VGN X68 alabilir bence.