Bütçe
0-4000 TL

PoisoNN

Gelişen
Merhaba dostlar laptoptan masaüstüne geçiş yaptım ve 23.8 inchlik MSI PRO MP243XP monitörü satın aldım ancak ekranı bana çok büyük geliyor. Monitöre yakından baktığım için ekranda bir yeri görmek için gözümü oynatmak canımı sıkıyor.

Ürünü iade edip 21.5 inch bir monitör almaya karar verdim.

Bana uygun mümkünse pivot özelliği olan bir 21.5 inch monitör önerirseniz sevinirim. (Hertz'i ne kadar yüksek olursa o kadar iyi)

Bence aldığın monitör güzel ve eğer ölü piksel falan sorunu yoksa hiç bir daha riske girmeye gerek yok. Aradaki 2 inch farkı biraz monitörü uzaklaştırarak halletmeye çalış. Zaten monitöre ne kadar yakından bakarsan gözlerin için o kadar kötü olur. 24" Monitör ile aranda en az 50-70 cm olmasının en sağlıklı uzaklık olduğu belirtiliyor.

Ki zaten bütçe içinde pivot destekli 100 Hz yok galiba. 1 ms ve Freesycn desteği olan şu modeller mantıklı:

Son düzenleme:
Bence aldığın monitör güzel ve eğer ölü piksel falan sorunu yoksa hiç bir daha riske girmeye gerek yok. Aradaki 2 inch farkı biraz monitörü uzaklaştırarak halletmeye çalış. Zaten monitöre ne kadar yakından bakarsan gözlerin için o kadar kötü olur. Monitör ile aranda en az 50-70 cm olmasının en sağlıklı uzaklık olduğu belirtiliyor.
Hocam oyun oynuyorum ve bu ekran bana gerçekten büyük geliyor. LoL'de laptop ekranıyla oynadığım oyunun yarısını bile oynayamıyorum ekranın büyüklüğü yüzünden. 21.5 inch ve 23.8 inch karşılaştırmalarına baktığıma göre 21.5 inch neredeyse tam istediğim boyuta yakın.