Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
i5 7500F
Becerikli
Hissiyat olarak aynı mıdır ikiside?Ben Cocoa Cream'in sesini daha iyi buluyorum. İnternetten seslerine bakıp seçebilirsiniz.
Renklerini pek beğenmedim açıkçası.![]()
ATK A98 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu da alınabilir. SWAR koduyla fiyat daha da düşüyor. 12.000 mAh bataryaya sahip.
Bende böyle bir şey yaşamaktan korkuyorum, daha önce hiç mekanik klavyem olmadı o yüzden beğenip beğenmeyeceğimi bilmiyorum. Wraith'ten aldığım ürünü birde beğenmezsem bir sürü dert.G98'i bir arkadaşımda deneyimledim ve çok yumuşak geldi bana, içine göçücek gibi desem yeridir.
johan liebert
Becerikli
Hissiyat olarak aynı mıdır ikisi de?
Renklerini pek beğenmedim açıkçası.
Bende böyle bir şey yaşamaktan korkuyorum, daha önce hiç mekanik klavyem olmadı o yüzden beğenip beğenmeyeceğimi bilmiyorum. Wraith'ten aldığım ürünü bir de beğenmezsem bir sürü dert.
Wraith'den aldığın ürünü beğenmezsen iadeyi unut.
i5 7500F
Becerikli
İşte böyle bir sorun var beni o korkutıyor.
5099TL olan ürün yanlış kayıtmış, arayıp sordum. Ürünün gerçek fiyatı 4089TL.İkisi de aynı klavye. Ben de anlamadım niye diğeri daha pahalı.
Sizce YUNZII mı G98 Pro mu?
Son düzenleme: