Bütçe
4.000 TL

Samettt

Çalışkan
2.000 TL kulaklık, 2.000 TL klavye olarak düşünüyorum. Eğer değecekse 500 TL artırabilirim.

Klavye %75 ve mekanik olsun. Kulaklık ve klavye kablosuz olursa güzel olur.

Anakart: MSI Pro B650M-B 6800MHz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart

Ses kartı var galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye için %80 boyut uygun mudur? Uygunsa birazcık bütçe artırıp VGN V87 veya Aula F87 alabilirsiniz, bütçe artırmanıza kesinlikle değecektir.
Bütçe artmıyorsa Royal Kludge R75 olabilir. Boyut olarak da tam istediğiniz boyutta.
Wraith'te ödeme kısmında SWAR kodunu kullanabilirsiniz.
Kulaklık konusunda @12601 veya @Spartan yardımcı olabilir zira ben bulamadım. Yalnız bu bütçedeki kablosuz kulak üstü kulaklıklar pek iyi olmuyor diye biliyorum.

Klavye için %80 boyut uygun mudur? Uygunsa birazcık bütçe artırıp VGN V87 veya Aula F87 alabilirsiniz, bütçe artırmanıza kesinlikle değecektir.
Bütçe artmıyorsa Royal Kludge R75 olabilir. Boyut olarak da tam istediğiniz boyutta.
Wraith'te ödeme kısmında SWAR kodunu kullanabilirsiniz.
Kulaklık konusunda @12601 veya @Spartan yardımcı olabilir zira ben bulamadım. Yalnız bu bütçedeki kablosuz kulak üstü kulaklıklar pek iyi olmuyor diye biliyorum.

Bende royal kludge düşündüm hoşuma gitti. Sizce kablolu olması dezavantaj mı?

Sadece masa üzerinde kullanacaksanız klavyenin kablolu olması pek önemli değil bence. Sonuçta masa üzerinde sabit duruyor, mouse gibi sürekli hareketli değil.
Kablosuz olması daha iyi tabii ki ama kablolu olması dezavantaj sayılmaz bence. Kablo kirliliği açısından iyi olmayabilir sadece.

https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye?_pos=1&_psq=vgn+v87&_ss=e&_v=1.0 Güzel klavye aslında hocam. Yakın tarihte 3-4 arkadaş daha tavsiyemle aldılar ve memnun olduklarını söylediler yani pişman olacağınızı sanmıyorum. Kulaklık olarak da bu fiyat bandında açıkçası tam bilgili değilim o yüzden kötü tavsiye vermek istemem. Ayrıca Wraith üzerinden satın alırken Parolapara veya Iyzico ile, cashback indirimi ile satın alabiliyorsunuz diye biliyorum.

Kulaklık ve klavye kablosuz olursa güzel olur.

Kablosuz kulaklık olarak bunun stoğunu bekleyebilirmisiniz?

Kablosuz olarak bunun stokunu bekleyebilir misiniz?

Hocam, ben de düşündüm o zaman 5K oluyor neredeyse. Bütçe çıkabilirse arkadaş ATK Mercury'i kesinlikle alabilir.

Hocam bende düşündüm o zaman 5K oluyor neredeyse bütçe çıkabilirse arkadaş ATK mercury kesinlikle alabilir.

Tabii Parolapara ve Iyzico cashback indirimleri ile alırsa ve ekstra indirim kodu ile alırsa ne kadara gelir tam bilmiyorum ama bayağı bir indirimli satın alabilir.