Wraith'te ödeme kısmında SWAR kodunu kullanabilirsiniz.
Kulaklık konusunda @12601 veya @Spartan yardımcı olabilir zira ben bulamadım. Yalnız bu bütçedeki kablosuz kulak üstü kulaklıklar pek iyi olmuyor diye biliyorum.
Wraith'te ödeme kısmında SWAR kodunu kullanabilirsiniz.
Kulaklık konusunda @12601 veya @Spartan yardımcı olabilir zira ben bulamadım. Yalnız bu bütçedeki kablosuz kulak üstü kulaklıklar pek iyi olmuyor diye biliyorum.
Sadece masa üzerinde kullanacaksanız klavyenin kablolu olması pek önemli değil bence. Sonuçta masa üzerinde sabit duruyor, mouse gibi sürekli hareketli değil.
Kablosuz olması daha iyi tabii ki ama kablolu olması dezavantaj sayılmaz bence. Kablo kirliliği açısından iyi olmayabilir sadece.
https://wraithesports.com/products/vgn-v87-mekanik-klavye?_pos=1&_psq=vgn+v87&_ss=e&_v=1.0 Güzel klavye aslında hocam. Yakın tarihte 3-4 arkadaş daha tavsiyemle aldılar ve memnun olduklarını söylediler yani pişman olacağınızı sanmıyorum. Kulaklık olarak da bu fiyat bandında açıkçası tam bilgili değilim o yüzden kötü tavsiye vermek istemem. Ayrıca Wraith üzerinden satın alırken Parolapara veya Iyzico ile, cashback indirimi ile satın alabiliyorsunuz diye biliyorum.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Kablosuz kulaklık olarak bunun stoğunu bekleyebilirmisiniz?
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Kablosuz olarak bunun stokunu bekleyebilir misiniz?
Tabii Parolapara ve Iyzico cashback indirimleri ile alırsa ve ekstra indirim kodu ile alırsa ne kadara gelir tam bilmiyorum ama bayağı bir indirimli satın alabilir.
Tabii parolpara ve Iyzico cashback indirimleri ile alırsa ve ekstra indirim kodu ile alırsa ne kadara gelir tam bilmiyorum ama bayağı bir indirimli satın alabilir.