4.000 TL bütçe ile Xbox 9. nesil alınır mı?

Bütçe
4.000 TL
Yerinde olsam utancımdan yerin dibine girerdim de sen hala konuşuyorsun maşallahın var, öyle devam et sen ama bana ilişme.

Boş konuşmak yerine kullandığım ürünleri konuşarak yorum yapıyorum diye mi utanacağım? Ahahaha komiksin gerçekten. Okulu bitirmek sana yaramamış öğrendiğin bir şey yok.

Xbox 9th Gen gamepadin malzeme kalitesini hicbir kolda bulamadim, bu dogru. Ama 4.000 TL verip de stick drift yasanma riskinin olmasi sacma, yani yenilikci bir kol degil. Mumkun oldukca bence tercih etmeyin PC icin. Tabii size kalmis, gecikme olarak da yuksek bir kol ve bu gecikme hissedilemez de degil. Bunun sebebi ise Bluetooth ile baglanmasi.

Hepsi doğru ancak kullanılan analog motorlar da neticede bu kolda kullanılan bir "malzeme" dolayısıyla kolun genel kalitesini aşağıya çekiyor. Kolun yapısının sağlam oluşunu kurtaramaz maalesef. Bunlar arızalanınca da -ki çok kolay arızalanıyor- değiştirmesi hiç kolay değil. Gecikme ve pil ile çalışıyor oluşunu dile getirmiyorum bile. Batarya kiti desen kendi başına ayrı bir kol parası vs. vs. derken neresinden tutsan elinde kalıyor. 2026 yılında elde bu kadar imkan ve opsiyon varken bu kola bu paraların ödenmesi tamamıyla saçmalıktan ibaret.

Bütçem 4.000 TL. Açıkçası saçma sapan kollara 2.000-3.000 vereceğime orijinal kol almayı daha mantıklı buluyorum; fakat analog sorunu var diyorlar. Yaşayan var mı bunu?
Aşağıdaki modele bakılabilir. Eğer bütçeniz çıkarsa G7 Pro alın. Kendi bütçesindeki en iyi oyun kolu kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…