Bütçe
4.000 TL
Xbox 9th Gen gamepadin malzeme kalitesini hicbir kolda bulamadim, bu dogru. Ama 4.000 TL verip de stick drift yasanma riskinin olmasi sacma, yani yenilikci bir kol degil. Mumkun oldukca bence tercih etmeyin PC icin. Tabii size kalmis, gecikme olarak da yuksek bir kol ve bu gecikme hissedilemez de degil. Bunun sebebi ise Bluetooth ile baglanmasi.

Xbox 9th Gen gamepadin malzeme kalitesini hicbir kolda bulamadim, bu dogru. Ama 4.000 TL verip de stick drift yasanma riskinin olmasi sacma, yani yenilikci bir kol degil. Mumkun oldukca bence tercih etmeyin PC icin. Tabii size kalmis, gecikme olarak da yuksek bir kol ve bu gecikme hissedilemez de degil. Bunun sebebi ise Bluetooth ile baglanmasi.
Hepsi doğru ancak kullanılan analog motorlar da neticede bu kolda kullanılan bir "malzeme" dolayısıyla kolun genel kalitesini aşağıya çekiyor. Kolun yapısının sağlam oluşunu kurtaramaz maalesef. Bunlar arızalanınca da -ki çok kolay arızalanıyor- değiştirmesi hiç kolay değil. Gecikme ve pil ile çalışıyor oluşunu dile getirmiyorum bile. Batarya kiti desen kendi başına ayrı bir kol parası vs. vs. derken neresinden tutsan elinde kalıyor. 2026 yılında elde bu kadar imkan ve opsiyon varken bu kola bu paraların ödenmesi tamamıyla saçmalıktan ibaret.

Bütçem 4.000 TL. Açıkçası saçma sapan kollara 2.000-3.000 vereceğime orijinal kol almayı daha mantıklı buluyorum; fakat analog sorunu var diyorlar. Yaşayan var mı bunu?
Aşağıdaki modele bakılabilir. Eğer bütçeniz çıkarsa G7 Pro alın. Kendi bütçesindeki en iyi oyun kolu kendisi.

Kankam, ben saçma sapan kollar derken bilinmedik, Çin'de üretilen dandik kollardan bahsediyorum. Evet, belki 9. nesilden özellik olarak daha iyiler fakat 2-3 yıl sonra performansı çöp olur. Xbox en azından daha uzun gider.

Tam tersi hocam ederi maksimum 1. 000 TL olan saçma sapan bir kol Xbox. PC için alacaksınız değil mi? Öyleyse çok daha iyi öneriler yaparım.

Çok daha iyi öneriler (MCHOSE) xd.

Yanıtlarına baktım bir tane konuda doğru cevabın yok kardeşim. Adam Gamepower ultima, ATK N9 falan soruyor bunlar alınmaz C3s al diyorsun komiksin gerçekten. Bu konuda da üstün bilgilerini konuşturmuşsun yine hayran kaldık. Sen 4 bin liraya Xbox gamepadini al kullanda insanların parasını çöpe attırma.

Yanıtlarına baktım bir tane konuda doğru cevabın yok kardeşim. Adam Gamepower ultima, ATK N9 falan soruyor bunlar alınmaz C3s al diyorsun komiksin gerçekten. Bu konuda da üstün bilgilerini konuşturmuşsun yine hayran kaldık.

13 yaşında çocuk da kardeşim dedi ya la 😂. MCHOSE ürünü kullanıyor bir de bilgi diyor payhaha.