4.000 TL bütçe ile Xbox 9. nesil alınır mı?

Bütçe
4.000 TL

Yapıştır yapıştır copy paste at hepsini aferin ürünler hakkında soru sorulsa AI a koşacak ahahah.

Konuda zaten son mesaja bakarsan nedenleri ile hangi tabletlerin alınması gerektiğini yazdım.

8000 bütçesi olana 7000'lik tablet önerisi yapmıştın. Ben de 8400'e çok daha iyi bir tablet önerip senin önerdiğin tableti önermediğimde 7000 liralık başka bir tablet öner demiştin. Sana iki saat bütçenin 8000 olduğunu açıklamıştım ama sen ısrarla 7000 liraya takmıştın. En sonunda da saçma bir şey yazmıştın; ben de "Anlamıyor bu, uğraşılmaz bununla" deyip ses etmemiştim.

O günden beri gördüğüm çoğu tavsiye konularında da varsın ve hep garip garip şeyler söylüyorsun. Garip bir çarsın.

Kral senin ben algını çözemiyorum 5-8k arası diyor gitmiş 8kyı ele alıyorsun 8.5'a öneriyorsun falan. Ben bilmiyor muyum o fiyata önermeyi. Adam arası yazmış, aralık 3K hala en yükseğini öneriyorsun. Adam 8 liram var alacağım dese niye 7 önerelim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…