Bütçe
4.000 TL
Bütçenin hepsini kullanman şart değil. En ucuzdan pahalıya öneri yapayım; hepsi işini görecek güzel modeller.

Şarj standlı ve mekanik Switch'li en ucuz modeli istersen;

Yapıştır yapıştır copy paste at hepsini aferin ürünler hakkında soru sorulsa AI a koşacak ahahah.

Konuda zaten son mesaja bakarsan nedenleri ile hangi tabletlerin alınması gerektiğini yazdım.

8000 bütçesi olana 7000'lik tablet önerisi yapmıştın. Ben de 8400'e çok daha iyi bir tablet önerip senin önerdiğin tableti önermediğimde 7000 liralık başka bir tablet öner demiştin. Sana iki saat bütçenin 8000 olduğunu açıklamıştım ama sen ısrarla 7000 liraya takmıştın. En sonunda da saçma bir şey yazmıştın; ben de "Anlamıyor bu, uğraşılmaz bununla" deyip ses etmemiştim.

O günden beri gördüğüm çoğu tavsiye konularında da varsın ve hep garip garip şeyler söylüyorsun. Garip bir çarsın.

8000 bütçesi olana 7000'lik tablet önerisi yapmıştın. Ben de 8400'e çok daha iyi bir tablet önerip senin önerdiğin tableti önermediğimde 7000 liralık başka bir tablet öner demiştin. Sana iki saat bütçenin 8000 olduğunu açıklamıştım ama sen ısrarla 7000 liraya takmıştın. En sonunda da saçma bir şey yazmıştın; ben de "anlamıyor bu, uğraşılmaz bununla" deyip ses etmemiştim.

O günden beri gördüğüm çoğu tavsiye konularında da varsın ve hep garip garip şeyler söylüyorsun. Garip bir çarsın.

Kral senin ben algını çözemiyorum 5-8k arası diyor gitmiş 8kyı ele alıyorsun 8.5'a öneriyorsun falan. Ben bilmiyor muyum o fiyata önermeyi. Adam arası yazmış, aralık 3K hala en yükseğini öneriyorsun. Adam 8 liram var alacağım dese niye 7 önerelim zaten.

Fotoğrafını niye atayım benim bir şeyi kanıtlamaya ihtiyacım yok kutusunda ve kolide duruyor.

Kanıtlamaya ihtiyacın tabii ki yok, ancak az önce arkadaşa ben de 3-4 tanesini atayım diyordunuz. Ne oldu, isteyince atamıyorsunuz? Koliden çıkarmak o kadar zor olmamalı? Olaya gelince de Çinli markaların hepsi kötü değil, ilk olarak bunu da öğrenin. Gidip 500-600'e RGB gamepad diye satılan merdiven altı ürünler kullanırsanız tabii Çinli markalara kötü dersiniz. Şahsen ben sizin ürün yorumlarınızı sadece kullandığınız ürünlerden oluştuğunu düşünüyorum. Muhtemelen incelediğiniz tek Çin yapımı gamepad merdiven altı bir gamepaddi, o yüzden Çinli markalara sallıyorsunuz.

Bütçenin hepsini kullanman şart değil. En ucuzdan pahalıya öneri yapayım; hepsi işini görecek güzel modeller.

Şarj standlı ve mekanik Switch'li en ucuz modeli istersen;

Mojhona karar verdim umarım memnun eder zaten Gears of War e-day ve MW4 icin alacağım.