Bütçe
4.000 TL
Aşağıdaki modele bakılabilir. Eğer bütçeniz çıkarsa G7 Pro alın. Kendi bütçesindeki en iyi oyun kolu kendisi.

Direwolf 4 bir tık pahalı kalıyor rakiplerine göre. Mesela Beitong KP40 2.900 TL optik swtich ve stick tension sunuyor farklı olarak.

Madem öneri yanlış yazsana argüman falan sun. Anca konuşup copy paste yap bro sen de.
Şunu da fark ettim. Önerdiğin her cihaz, kendi kullandığın cihazlar. Geçen de bir tablet konusunda ısrarla A11 önerdin, kendinde kullanıyorsun diye. Sana iki saat açıklama yaptım, baktım anladığın yok, emoji bırakıp geçmiştim.

Madem öneri yanlış yazsana argüman falan sun. Anca konuşup copy paste yap bro sen de.

4.000 TL'ye gamepad alacağım ama çok yüksek ihtimalle drift sorunu yaşayacağım, ha? Üstüne bir de bildiğim kadarıyla bilgisayarda kullanınca gecikme de oluyor BT ile bağlandığı için. Hala gelip boş boş övuyorsun kendi malını.

Şunu da fark ettim. Önerdiğin her cihaz, kendi kullandığın cihazlar. Geçen de bir tablet konusunda ısrarla A11 önerdin, kendinde kullanıyorsun diye. Sana iki saat açıklama yaptım, baktım anladığın yok, emoji bırakıp geçmiştim.

İnanır mısın ben ürünleri değiştiriyorum, alıp 10 sene kullanmıyorum. Bu yüzden dediğin ile alakası yok, ki senin okuma yazman yok ise benim yapabileceğim bir durum yok. O konuda zaten son mesaja bakarsan nedenleri ile hangi tabletlerin alınması gerektiğini yazdım. Kulaklık olarak da birçok kulaklığım var, dolayısıyla tek birinin fanı değilim ki onu önereyim. Fakat kullanmak yorum yapmayı önermeyi kolaylaştırıyor normal olarak.

4.000 TL'ye gamepad alacağım ama çok yüksek ihtimalle drift sorunu yaşayacağım, ha? Üstüne bir de bildiğim kadarıyla bilgisayarda kullanınca gecikme de oluyor BT ile bağlandığı için. Hala gelip boş boş övuyorsun kendi malını.

Kendi malın derken elimde Çinli gamepad falan da var onları niye övmüyorum peki?

Bütçem 4.000 TL. Açıkçası saçma sapan kollara 2.000-3.000 vereceğime orijinal kol almayı daha mantıklı buluyorum; fakat analog sorunu var diyorlar. Yaşayan var mı bunu?
Bütçenin hepsini kullanman şart değil. En ucuzdan pahalıya öneri yapayım; hepsi işini görecek güzel modeller.

Şarj standlı ve mekanik switch'li en ucuz modeli istersen;