Bütçe
4.000 TL (Küsuratlı fiyatlar tabii dahil)

CyHaN_Atalay

Uzman
İyi Sosyaller,

Steam'de bayağı oyunum var, bunlara yarış oyunları da dahil. Simülasyon olarak Ride 4, Arcade olarak Forza Horizon 4 ve 5 oynuyorum. Alacağım modelin tuşları kademeli gaz-frenleri kontrol edebilecek şekilde olması lazım. Buna göre bildiğiniz bir model varsa ve yazarsanız mutlu olurum.

Normalde almak istediğim model: https://wraithesports.com/products/fantech-nova-pro-wgp14-v2

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre cyclone 2 kullandım ve memnundum. Daha iyisine geçene kadar en rahat ettiğim kol buydu. Öneririm
Hocam sizi hatırlıyorum daha öncede önermiştin. Lakin ben tekrar baktığımda yine kafam karıştı. Yarış oyunları için çok kritik seçimmiş. Sanırsam Analog Trigger yarış oyunları için; Mekanik, FPS oyunları için. Öyle değil mi? Çünkü oyunlar kademeli gaz-fren azaltmam çok önemli.

Hocam sizi hatırlıyorum daha öncede önermiştin. Lakin ben tekrar baktığımda yine kafam karıştı. Yarış oyunları için çok kritik seçimmiş. Sanırsam Analog Trigger yarış oyunları için; Mekanik, FPS oyunları için. Öyle değil mi? Çünkü oyunlar kademeli gaz-fren azaltmam çok önemli.

Cyclone 2'nin tetikleri kademeli ve çok hassaslar. Ölü bölge yok yani.

Tetiklerin kenarında bir mandal var. O mandalı indirdiğinizde analog, yani tıklamalı hale geliyor. Kaldırdığınızda ise tekrar kademeli hale geliyor.

Cyclone 2'nin tetikleri kademeli ve çok hassaslar. Ölü bölge yok yani.

Tetiklerin kenarında bir mandal var. O mandalı indirdiğinizde analog, yani tıklamalı hale geliyor. Kaldırdığınızda ise tekrar kademeli hale geliyor.
Bu bilgiyi paylaştığın iyi oldu çok sağ olasın. Birde stoğu az kalmış acaba klavye alıp direksiyon seti ile idare etsem bir daha stok gelmeyebilir mi Türkiye için? Stoklarının yenilendiğini görmüş müydün hiç?

Bitip yenilendiğini görmüştüm hocam.
Tamamdır. Erken cevap için ayrı teşekkür ederim. Normalde gamepad + klavye alacaktım ama vazgeçtim. Direksiyon setiyle de sağlam Forza Horizon 5 atabiliyor muşum online yarış lobilerinde.

Screenshot_220.webp
Normalde böyle alacaktım bir süre gamepad bekleyecek. Onun yerine dolar daha da artmadan ucuz ama afilli klavye alacağım. Markası da az çok güvenilir.