Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
Aula F75 Max Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula F75 Max Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Geraltın kılıcı 91
Bilgin
O fiyata alınmaz.Aula F75 Max Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula F75 Max Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sizin öneriniz nedir hocam?
Geraltın kılıcı 91
Bilgin
Arkadaşlar,
Amazon üzerinde kullanacağım bir hediye kuponum var ancak sadece Amazon.com.tr satıcısında geçerli. Laptopuma bir klavye almak istiyorum, önerileriniz nedir?
Teşekkürler şimdiden.
İlla Amazon olmak zorunda mı? Distribütorlerden öneriler sunalım hocam.
Önerilerim:
1- Irok MG68 Manyetik Switch Klavye
2- Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye
Konuyu okuduğunuza emin misiniz? Arkadaş Amazon satıcılı klavye almak zorunda.İlla Amazon olmak zorunda mı? Distribütorlerden öneriler sunalım hocam.
Önerilerim:
1- Irok MG68 Manyetik Switch Klavye
2- Leobog Hi75C Pro Kablosuz Mekanik Klavye
Genelde oyun oynuyorum ve makale vs. yazımı için kullanıcam. %60 olsa yer açısından daha avantajlı olur benim için.Klavye boyutu ne olsun, hangi amaçla kullanacaksın, biraz belirtirsen daha isabetli öneriler gelir.
Geraltın kılıcı 91
Bilgin
Amazon'da çok fazla klavye seçeneği yok. Aula ve Ajazz var genelde. Aşağıdaki modeller iyi ve sağlamlar. 4000TL bandında alınabilir modeller.