Bütçe
4.000 TL
Hocam, laptopun kasası çok tere maruz kalınca sıkıntı çıkıyor, ondan almak istedim. Yurtdışına çıkacağım, gerek oyun gerek yazı yazmak için kullanıyorum. Amazon üzerinde olsa çok memnun kalacağım. %60 klavye olsun istiyorum, seyahatlerde hem ağırlık hem boyut avantajı sağlaması açısından.
Sadece Amazon.com.tr'de geçerli olmasa Amazon'un gittiğiniz ülkedeki sitesinde iyi ürün bulurduk, gümrükten dolayı ürün işi sıkıntıya girdi Amazon'da.

O fiyat bandında alınmaz. 3000TL'ye abs plastik almak ne kadar mantıklı? 2300-2400TL arası olsalardı alınabilirdi.
KS Amazon satıcılı ürün bakıyor o yüzden plastik veya alüminyum olmasına bakamıyoruz ortada bir zorunluluk var, tersi olsa bende Leobog önereceğim zaten? Ayrıca Aula F75 veya F87 Pro berbat modeller değil.

Attack Shark alüminyum modeller var fakat bütçenizi aşmakta bir göz atabilirsiniz.

Dostum sorun şurada o 2 modelde alınmaz o fiyata.

Manyetik veya mekanik, hiç fark etmez hocam; çok sesli olmasın, evdekileri de rahatsız etmemek gerek.
Mekanik daha iyi o zaman. Benim evdeki manyetik klavye geceleyin ev halkını uyutmuyor. :hehehe:

Ek: Brown switchler genelde sessiz oluyor. Onlara bakabilirsiniz.