Bütçe
4.000 TL
Herhangi bir güncelleme kısmı yok. Şu anda batarya ile ilgili bir poblem olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü anlattığım gibi kablo ile bağlı değilken klavye sıfır tepki veriyori çektiğim anda klavyenin tüm ışıkları sönüyor. Yön tuşlarının üstünde şimşek işareti de yeşil yanıyor. 40 dakika kadar da bilgisayara bağlı bir şekilde şarjda bekledi.

Wraith'e yazdınız mı? Eğer ciddi bir sorun ise değişim yaparlar.

Evet, yazdım şimdi. İnternetten bir kaç tane kutu açılış videosu izledim. Wireless'e geçince klavyenin açılması lazımmış. Büyük ihtimalle batarya ile ilgili bir sorun var. Ne diyim şanssızlık :( .

Wraith gerçekten sabrımı zorluyor. Desteğe detaylı ve videolu bir şekilde tüm sorunu anlattım. Sonra bana "On/Off tuşunu açtınız mı?" diye mail attılar. Ben de ben mi yanlışım diye dedikleri yerleri kontrol ettim, bulamadım ve tekrardan mail attığımda: "Pardon bu modelde on/off tuşu yokmuş şu Fn kombinasyonları ile dener misiniz?" diye mail gönderdiler. İşin aslı zaten ben ilk mailde bilgisayara bağlıyken sorun olmadığını Bluetooth'la da eşleştirme yapabildiğime ama kabloyu çektiğim anda gücün gittiğini söylemiştim üstelik verdikleri bluetooth/2.4 ghz kombinasyonları kullanma kılavuzundan farklı. Bilmiyorum sanırım 4. mailim oldu, tekrardan her şeyi video ile detaylı bir şekilde anlattım umarım bu sefer mantıklı bir çözüme ulaştırırlar.