Bütçe
1.000-4.000 TL

348375

Deneyimli
Bütçe: 1.000-4.000 TL

Fazla masraf etmek istemiyorum; Lego, figür veya kendi kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz ürünleri iletebilirsiniz.

Eğer ekran kartınız 3 fanlı büyük ise ekran kartı tutucu alabilirsiniz ilk olarak. Dekorasyonluk tutucular var.

Lego Speed Champions serisi bence tam kasa içine göre. Boyut olarak uygun yani, PSU cover bölümü üstüne güzel uyar.

Model tavsiyem Speed Champions Porsche GT3 RS olabilir.

Görselde araba bir tık büyük durmuş da daha küçük, parmak ucundan bileğe kadar.

20260305_235306.webp

Eğer ekran kartınız 3 fanlı büyük ise ekran kartı tutucu alabilirsiniz ilk olarak. Dekorasyonluk tutucular var.

Evet hocam 3 fanlı olacak eğer şu an tamamlanmış olsa görsel eklerdim öneriniz var mı?

Model tavsiyem Speed champions Porsche GT3 RS olabilir.

Çok güzel gözüküyor, ben biraz daha koyu turuncu takılacağım şu boyut olarak yakın mı?

https://www.akakce.com/lego-parcali...urious-toyota-supra-mk4-fiyati,969530584.html

@348375, bu setler bu kadar etmez hocam. Özellikle Nissan eski bir set, o fiyattan almayın.

Alacaksanız Geleceğe Dönüş var mesela, onu alın. McLaren 2026 seti ama tutmadı pek, 1.000 TL'ye düşüyor sürekli.

@348375, bu setler bu kadar etmez hocam. Özellikle Nissan eski bir set, o fiyattan almayın.

Alacaksanız geleceğe dönüş var mesela, onu alın. McLaren 2026 seti ama tutmadı pek, 1.000 TL'ye düşüyor sürekli.

Anladım hocam bunları kurması çok zor mu? küçükken lego yapardım da böylesini daha önce hiç deneyimlemedim sanırım sarı ilk attığınızı alacağım teşekkür ederim, bunlar dışında figür veyahut başka dekor öneriniz var mı?