Bütçe
4
Kumaş olduğundab terletmez deriye göre daha iyi ama bundan dolayida biraz daha fazla ses dısarıya geçirwbiliyor bende ROG Pelta kullanıyorum kumaş ve yüksek seslerde biraz dısarıya kaçırabiliyor ama abartmadan kullandigimda birisi kulağini kulağıma dayamadığı sürece duyamıyor.

Hocam, öyle çok ses veriyor mu yoksa hafiften mi?

Hocam, yeni sistem topluyorum aklımda çok soru var o yüzden. 😆😅

Anladım hocam sanirim o konulari hallettiniz ekipmanlara geçtiniz sanırım sorunuz olursa buradayim genelde birileri benden önce cevapladığından cevaplayamiyorum o konuları maşallah bayağı hızlılar. 🤣🤣

Anladım hocam sanirim o konulari hallettiniz ekipmanlara geçtiniz sanırım sorunuz olursa buradayim genelde birileri benden önce cevapladığından cevaplayamiyorum o konuları maşallah bayağı hızlılar. 🤣🤣
Hocam, size teşekkür ederim bu arada çok yardımcı oluyorsunuz. Aslında kafamda bir soru daha var kasayla ilgili. Sizi o konuya etiketlesem olur mu acaba?

Hocam, size teşekkür ederim bu arada çok yardımcı oluyorsunuz. Aslında kafamda bir soru daha var kasayla ilgili. Sizi o konuya etiketlesem olur mu acaba?

Yani ne ile ilgili olduğuna göre değisir şimdi birkaç dakikaya hastaneye geçeceğim biraz hastayim ama şu an gitmezsem yardimci olmaya çalışırım.