Bütçe
4.000 TL+

iyx

Başarılı
Selam, fiyatını hak eden bir fare almak istiyorum. FPS oyunları oynuyorum.
Aslında 4.000 TL üstü fiyata Razer Viper V3 Pro almayı düşünüyordum ama 4.000 TL üzeri farelerin performans farkının az olduğunu söyleyenleri gördüm.

Veeeeee; kararsız kaldım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith sitesinden swar kodu kullanarak leviathan V4 yapıştırın V3 Pro klonu ama V3 Pro modelinden daha mantıklı.

Ben Leviathan V4 modelini kullanıyorum bir daha alacak olsam ATK tercih ederdim yazılımdan ötürü. RAWM yazılım konusunda bence baya geride. Ultimate 2.0 modelini tercih edebilirsin.

Ben leviathan V4 modelini kullanıyorum bir daha alacak olsam ATK tercih ederdim yazılımdan ötürü. Rawm yazılım konusunda bence bayağı geride. Ultimate 2.0 modelini tercih edebilirsin.

Optik encoder avantajına karşılık batarya ömrü avantajı var ATK modelinde ve rawm modeli daha kaliteli bir model yazılımıda berbat bir yazılımı yok Firmware sorunları çözülmüş halde yazılımdan ötürü demek bana pek mantıklı gelmedi tabii beğenilmemiş olabilir

Optik encoder avantajına karşılık batarya ömrü avantajı var ATK modelinde ve rawm modeli daha kaliteli bir model yazılımıda berbat bir yazılımı yok Firmware sorunları çözülmüş halde yazılımdan ötürü demek bana pek mantıklı gelmedi.

Optik encoder olsa da rawm beceremedi bu işi scroll sorunu yaşayan çok kişi var üstelik donanıma göre hala şarj süreleri hala çok düşük düzelecek olsa aylar öncesinden düzelirdi zaten yazılımı bayağı vasat ATK'ya yaklaşamaz bile 54L15 kullanıp 52840 ile aynı süreleri vermesi bayağı komik.

Optik encoder olsa da rawm beceremedi bu işi scroll sorunu yaşayan çok kişi var üstelik donanıma göre hala şarj süreleri hala çok düşük düzelecek olsa aylar öncesinden düzelirdi zaten yazılımı bayağı vasat ATK'ya yaklaşamaz bile 54L15 kullanıp 52840 ile aynı süreleri vermesi bayağı komik.

Dongle modelinde kullanılan MCU modeline baksanız, niye o sürede olduğunu anlarsınız. 52840 süresine göre tatmin edici bir süre olsa da 54L15 süresine yaklaşamama sebebi bu. Yazılımsal bir sorun değil bu.

Dongle modelinde kullanılan mcu modeline baksanız, niye o sürede olduğunu anlarsınız. 52840 süresine göre tatmin edici bir süre olsa da 54L15 süresine yaklaşamama sebebi bu. Yazılımsal bir sorun değil bu.

Biliyorum zaten kendim de kullanıp sattım ATK fareleri varken pek de alınası bir ürün değil.
500 mAh batarya kullanıyorken 300 mAh batarya kullanan fareden de daha az şarj süreleri vermesi ayrı komik sizde bunu savunuyorsunuz bir de🤓

Biliyorum zaten kendim de kullanıp sattım ATK fareleri varken pek de alınası bir ürün değil.
500 mAh batarya kullanıyorken 300 mAh batarya kullanan fareden de daha az şarj süreleri vermesi ayrı komik sizde bunu savunuyorsunuz bir de🤓
Cidden komiksiniz, buna gülmekle yetineceğim. Optik encoder avantajını hiçe saymanız mantıklı değil, zaten batarya süresi olarak ATK daha mantıklı diye yazdım ama optik avantaj ve el işçiliği kalite olarak Leviathan önde bir modelken ATK varken "çok saçma" ibaresi harbiden çok mantıklı bir kelime değil.

Cidden komiksiniz, buna gülmekle yetineceğim. Optik encoder avantajını hiçe saymanız mantıklı değil, zaten batarya süresi olarak ATK daha mantıklı diye yazdım ama optik avantaj ve el işçiliği kalite olarak leviathan önde bir modelken ATK varken "çok saçma" ibaresi harbiden çok mantıklı bir kelime değil.

Elimde 7 tane mouse var aktif olarak birçok mouse da geldi geçti elimden donanımları bana anlatmayın daha yeni çıktılar optik encoderler ilk raesha başladı şu an Kailh de çıkarıyor raesha optik encoder de pek masum değil rapoo fareleri da Lamzu farelerinda da sorunlar gördük optik encoder daha yeni çıkan bir şeyi sanki yıllardır optik encoder kullanılıyormuş gibi savunmanız ayrı komik rawm da da V4 ve ES21 Pro kullandım ATK'den da X1 V2 kullanıp sattım şu an elimde ATK'den A9 Air var aralarında devasa bir kalite farkı yok tek fark optik encoder onun dışı evet diyorum ATK tarafında Air Ultimate modelleri varken sırf optik encoder var diye almanın bir mantığı yok forumda bir arkadaşımız sorun yaşadı ürünün yenisini gönderdiler onda da sorun çıktı pek bulaşılacak bir marka değil.