P pacbot Çalışkan Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 7 10 Ağustos 2025 #1 Fareyi palm şeklinde tutuyorum, avuç içini doldurması önemli. ATK A9 Ultra düşünüyorum, iyi midir? Bütçe: 4.000, gerekirse üstüne biraz daha ekleyebilirim.
Fareyi palm şeklinde tutuyorum, avuç içini doldurması önemli. ATK A9 Ultra düşünüyorum, iyi midir? Bütçe: 4.000, gerekirse üstüne biraz daha ekleyebilirim.
Shock Blast Uzman Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 373 Beğeniler 191 10 Ağustos 2025 #2 pacbot dedi: Fareyi palm şeklinde tutuyorum, avuç içini doldurması önemli. ATK A9 Ultra düşünüyorum, iyi midir? Bütçe: 4.000, gerekirse üstüne biraz daha ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Süperligth ve Superligth klonu her fare gayet rahattır avuç içini iyi doldurur. Atk a9 ultra bence 3300 tl etmez plus modeli daha FP.
pacbot dedi: Fareyi palm şeklinde tutuyorum, avuç içini doldurması önemli. ATK A9 Ultra düşünüyorum, iyi midir? Bütçe: 4.000, gerekirse üstüne biraz daha ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Süperligth ve Superligth klonu her fare gayet rahattır avuç içini iyi doldurur. Atk a9 ultra bence 3300 tl etmez plus modeli daha FP.