Merhabalar. Xiaomi AX3000t almayi dusunuyorum ama piyasadan herhangi bir yerden alsam OpenWrt kurabilir miyim? Genellikle RD03 modelle uyumlu gibi ama şu anda satilanlar global RD23 ikisine de kuruluyor mu tam anlayamadigim icin alamadim.
Ucuz bir pc hızına göre ethernet kartı + router pcye 1 tane fazladan ethernet alır diğer pcye doğrudan bağlar. Routerda sıradan bir şey alırsa ucuz olur aslında da siz piyasaya daha hakimsiniz ben ucuz performansçıyım çok yardımcı olamayacağım.
Ucuz bir pc hızına göre ethernet kartı + router pcye 1 tane fazladan ethernet alır diğer pcye doğrudan bağlar. Routerda sıradan bir şey alırsa ucuz olur aslında da siz piyasaya daha hakimsiniz ben ucuz performansçıyım çok yardımcı olamayacağım.
Ucuz bir PC hızına göre Ethernet kartı + router PC'ye 1 tane fazladan Ethernet alır diğer PC'ye doğrudan bağlar. Routerda sıradan bir şey alırsa ucuz olur aslında da siz piyasaya daha hakimsiniz ben ucuz performansçıyım çok yardımcı olamayacağım.
Tamam dayı o mercusys router ona şu an hayli hayli yetecek. Yine parası varsa alsın mini PC'yi kalsın kenarda ileride Ethernet riser alır mükemmel sistem kurar.