Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
user44 5
Uzman
MCHOSE X9.Selam dostlar, bütçem 4.000 TL. Oyun, film ve müzik için bir kulaklık arıyorum. Eğer bomba bir ürün varsa önereceğiniz, biraz daha çıkabilirim bütçemin üstüne. Şimdiden teşekkürler.
Astro a50 ve maxwell alınmıyorsa tek mantıklı seçenek iii s katılıyorum. Tabii 2-3klık iemler iii s'ten iyi
sawyerford
Üstün
EG280 al üzerindeki mikrofon da seni idare eder.
wraithesports.com
SIMGOT EG280 IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...
Carlzberg 17
Uzman
Bir de Wireless G Pro X ekleyelim listeye.Astro a50 ve maxwell alınmıyorsa tek mantıklı seçenek iii s katılıyorum. Tabii 2-3klık iemler iii s'ten iyi![]()
Müzik ve film de demiş eg280 uygun değilEG280 al üzerindeki mikrofon da seni idare eder.
![]()
SIMGOT EG280 IEM Kulaklık
Kulaklık ve Ses Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği...wraithesports.com
sawyerford
Üstün
İki kategoriye de çok uygun bir kulaklık.
Carlzberg 17
Uzman
Niye uygun olmasın? Konforsuz oluşu dışında eksiği olmaz, fazlası olur.
Nasıl oluyormuş:d
Iemler konforsuz değil çoğu kulaküstünden daha konforlular.Niye uygun olmasın? Konforsuz oluşu dışında eksiği olmaz, fazlası olur.