Bütçe
4000 TL
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba, özellikle ANC kısmının gerçekten başarılı olması gerekiyor. Şu anda Huawei 5I kullanıyorum ve ses kalitesi hariç her konuda sınıfta kalıyor. En büyük silikonu kullanmama rağmen kulağıma bir türlü oturmuyor, her kulaklığı taktığımda uygulamasından kulaklık ucu uyum testi yapıyorum. ANC bayağı soft, etrafımdaki neredeyse her şeyi duyuyorum. Otobüste falan birkaç koltuk ileride telefonla konuşan amcanın tüm dediklerini anlayabiliyorum. Uygulamasından ayarları vs yapmama rağmen bu şekilde. Dün Liberty 4 NC sipariş etmiştim fakat bugün forumda bir konuda Nothing Ear A önerisi görünce iptal ettim. Size ne almalı?
Bütçe 4.000₺ Civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Buds FE kullandım. ANC'si 1 ay sonra sağ kısımda düzgün çalışmamaya başlamıştı fakat çok başarılıydı. Size bu fiyata değer mi? farklı bir alternatifi var mı? Şimdilik A34 5G kullanıyorum fakat ilerleyen dönemlerde Nothing 3 ya da 2a'ya geçebilirim, aralarında fark olacak mıdır?

Daha önce Buds FE kullandım. ANC'si 1 ay sonra sağ kısımda düzgün çalışmamaya başlamıştı fakat çok başarılıydı. Size bu fiyata değer mi? farklı bir alternatifi var mı? Şimdilik A34 5G kullanıyorum fakat ilerleyen dönemlerde Nothing 3 ya da 2a'ya geçebilirim, aralarında fark olacak mıdır?
AirPods Pro 2'nin en buyuk rakibi. Farka deger.