4.000 TL civarında kulaklık önerisi

Bütçe
4.000 TL
Daglar kadar fark var evet. 4k butcesi olan bir kisiye 5klik kulaklik onermek abes mi sence. Sanki maxwell 2 al gec demisim gibi tepki veriyorsun?

Ayrica:
4'ün üzerine illa al demezseniz çıkmayı düşünmüyorum.

Butcem 4k, 1 kurus artiramam mi demis yoksa baska bir sey mi demis? Lutfen dogru duzgun okuyun bos yere tartisiyorsunuz.

Nasıl bir fark o zaman açıklar mısınız? Ayrıca ben bütçesine uymuyor diye bir argüman sunmadım yalnızca çok fiyat farkı var diye bir argüman sundum lütfen safsatalara başvurarak argüman sunmayınız.

Cloud 3 oyun dışında kötü, 3S çok daha iyi farklı bir model. X9 da direkt kötü zaten. O fiyatlara kablosuz SS Nova 3X-p var bayağı iyi bir fiyatta şu an vatan mağazalarına özel.

Hocam sen de bir ATK falan kullansaydın bence sen de severdin bayağı. Rakiplerine göre bayağı iyi cidden. Yani senin beğenmediğin kulaklığa bile rakiplerine göre bayağı iyi diyorum. Daha kötü olan atkları falan sen düşün artık.

Dogrudur bi ara onlari da denemek lazim

Tabii anlatayim.

Lowendden baslayalim. Cloud III S'in Low endleri kabul edilebilir seviyedeyken Cloud III anemic seviyede. Sadece midbass biraz daha yuksek III'te ancak bu cok buyuk bir sorun degil cunku ikisi de bu bolgelerde zaten cok basarili degiller. Lower midrange performanslari benzer o yuzden geciyorum. Upper midrange ilk buyuk kirilma. 2KHz-4KHz arasina denk gelen bolge kadin ve erkek vokallerine denk geliyor. Ayni zamanda ayak sesleri de bu frekans araliginda uretiliyor. Yani III S'in vokal ve ayak sesi performansi cok daha iyi. Ikinci kirilma noktasi Treble, Treble extension veya Air bolgesi. Kabaca 10KHz ve uzeri. Burasi neye yariyor peki? Ses sahnesinin acilmasina ve hava hissinin uretilmesine. Derinlik ve ayrim de burayla ilgili. Cunku enstrumanlarin yankilari (reverb) ve sonumlenmeleri (Decay) burada gerceklesiyor. Iyi bir Treble extension oldugunda enstrumanlar veya sesler birbirine karismaz, katmanlama iyidir ve sonuç olarak derinlik hissini duyabilirsin. III'e bak 10kdaki roll off berbat bir Air'e isaret. Ayrica yine bu bolgede mikro detaylari duyuyorsun.
Cloud III S odyofiller tarafindan begenilen, vay be kablosuz DSP kulakliklar bu kadar gelisti mi dedirten bir kulaklık. Ayni seyi III icin soyleyen birini gordun mu? Kendin dinledin mi?

Acikladim, daha da merak ettigin bir şey olursa sorarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…