Bütçe
4.000 TL
Saçma bir argüman. FPS oyunları için varsaydığımı kim size söyledi bununmerak ederim. “rekabetçi oyunlar oynuyorsanız” cümlesinin gayet açıklayıcı olduğunu düşünüyorum ayrıca. Cloud 3'ü Cloud 3S varken elemek kadar saçma bir şey duymadım hayatımda fiyat farkı varken.

Daha geçen 5 binliraya satılması şu anki farkın 2.000 TL'den fazla olduğunu değiştirmiyor. Ayrıca düz Cloud 3 ile arasında dağlar kadar fark gibi anlatıyorsunuz.
Daglar kadar fark var evet. 4k butcesi olan bir kisiye 5klik kulaklik onermek abes mi sence. Sanki maxwell 2 al gec demisim gibi tepki veriyorsun?

Ayrica:
4'ün üzerine illa al demezseniz çıkmayı düşünmüyorum.

Butcem 4k, 1 kurus artiramam mi demis yoksa baska bir sey mi demis? Lutfen dogru duzgun okuyun bos yere tartisiyorsunuz.

Daglar kadar fark var evet. 4K butcesi olan bir kisiye 5klik kulaklık onermek abes mi sence. Sanki Maxwell 2 al gec demisim gibi tepki veriyorsun?

Ayrica:
4'ün üzerine illa al demezseniz çıkmayı düşünmüyorum.

Bütçem 4K, 1 kurus artiramam mi demis yoksa baska bir şey mi demis? Lutfen dogru duzgun okuyun bos yere tartisiyorsunuz.

Nasıl bir fark o zaman açıklar mısınız? Ayrıca ben bütçesine uymuyor diye bir argüman sunmadım yalnızca çok fiyat farkı var diye bir argüman sundum lütfen safsatalara başvurarak argüman sunmayınız.

Cloud 3 oyun dışında kötü, 3S çok daha iyi farklı bir model. X9 da direkt kötü zaten. O fiyatlara kablosuz SS Nova 3X-p var bayağı iyi bir fiyatta şu an vatan mağazalarına özel.

Kablolu olmasi problem mi degil mi oncelikle ona karar verirsen daha rahat bir model buluruz senin icin. Ilk soru bu, ikinci sorum neden kulak üstü istiyorsun? Bu butcelerde IEM'ler cok daha iyiler. Guzel bir mikrofon sart ise epz G20 Pro modelinde boom Mic var ve oldukca kaliteli. Eger ciddi saglik sorunun yoksa kulaginla ilgili bu modeli oneririm. Kulak üstü icin 3600 TL'ye Nova 3x- Nova 3P var Vatan'da. Yalnizca magazada gecerli fiyat. Yasadigin sehirde varsa tercih edebilirsin onun da mikrofonu gayet iyi.
Ben cok sevmesem de @deiinzz bayağı memnun kaldi. Duz Cloud 3'u direkt elemeni oneririm 3 s varken alinmaz.

Hocam sen de bir ATK falan kullansaydın bence sen de severdin bayağı. Rakiplerine göre bayağı iyi cidden. Yani senin beğenmediğin kulaklığa bile rakiplerine göre bayağı iyi diyorum. Daha kötü olan atkları falan sen düşün artık.

Cloud 3 oyun dışında kötü, 3S çok daha iyi farklı bir model. X9 da direkt kötü zaten. O fiyatlara kablosuz SS Nova 3X-p var bayağı iyi bir fiyatta şu an vatan mağazalarına özel.

Hocam sen de bir ATK falan kullansaydın bence sen de severdin bayağı. Rakiplerine göre bayağı iyi cidden. Yani senin beğenmediğin kulaklığa bile rakiplerine göre bayağı iyi diyorum. Daha kötü olan atkları falan sen düşün artık.
Dogrudur bi ara onlari da denemek lazim :)

Net belirtilmediği için biz de işte böyle kendimiz, yaşadığımızı anlatıp sallayıp dururuz ancak.

Müzik için ve FPS oyunları oynayacağım, kablolu olması önemli değil.

Bende şu var IEM ama bayağı güzel, hem oyuna hem muziğe yürüyor.

Kafa ustu ıstıyorum.

Nasıl bir fark o zaman açıklar mısınız? Ayrıca ben bütçesine uymuyor diye bir argüman sunmadım yalnızca çok fiyat farkı var diye bir argüman sundum lütfen safsatalara başvurarak argüman sunmayınız.
Tabii anlatayim.
graph (3).webp

Lowendden baslayalim. Cloud III S'in low endleri kabul edilebilir seviyedeyken cloud iii anemic seviyede. Sadece midbass biraz daha yuksek iii'te ancak bu cok buyuk bir sorun degil cunku ikisi de bu bolgelerde zaten cok basarili degiller. Lower midrange performanslari benzer o yuzden geciyorum. Upper midrange ilk buyuk kirilma. 2khz-4khz arasina denk gelen bolge kadin ve erkek vokallerine denk geliyor. Ayni zamanda ayak sesleri de bu frekans araliginda uretiliyor. Yani iii s'in vokal ve ayak sesi performansi cok daha iyi. Ikinci kirilma noktasi treble, treble extension veya air bolgesi. Kabaca 10khz ve uzeri. Burasi neye yariyor peki? Ses sahnesinin acilmasina ve hava hissinin uretilmesine. Derinlik ve ayrim de burayla ilgili. Cunku enstrumanlarin yankilari (reverb) ve sonumlenmeleri (decay) burada gerceklesiyor. Iyi bir treble extension oldugunda enstrumanlar veya sesler birbirine karismaz, katmanlama iyidir ve sonuc olarak derinlik hissini duyabilirsin. III'e bak 10k daki roll off berbat bir aire isaret. Ayrica yine bu bolgede mikro detaylari duyuyorsun.

Cloud III S odyofiller tarafindan begenilen, vay be kablosuz dsp kulakliklar bu kadar gelisti mi dedirten bir kulaklik. Ayni seyi III icin soyleyen birini gordun mu? Kendin dinledin mi?

Acikladim, daha da merak ettigin bir sey olursa sorarsin.