Bütçe
4.000 TL
Dediğim gibi İtopya'da da 4300 TL. Bu fiyata da değer yani uygun. Zaten yol parası falan derken fark daha da kapanacak 3600 ile arasındaki. Normalde 5K falan zaten.

Şimdi almaya gidiyordum ama kampanya bittiği için alamadım maalesef sabah stok durumunu sorduğumda lila rengi var demişlerdi 3600 lira olarak Aqua rengi ile beraber şimdi aradım kampanya bitmiş geri 6 bin lira olmuş kaçırdım.

Üsengeçliğin sonu kısaca.

Tekrar düşer mi sizce beklemeli miyim başka ürünlere mi yönelmeliyim.

Son düzenleme:
Şimdi almaya gidiyordum ama kampanya bittiği için alamadım maalesef sabah stok durumunu sorduğumda lila rengi var demişlerdi 3600 lira olarak Aqua rengi ile beraber şimdi aradım kampanya bitmiş geri 6 bin lira olmuş kaçırdım.

Üsengeçliğin sonu kısaca.

Tekrar düşer mi sizce beklemeli miyim başka ürünlere mi yönelmeliyim.

Kampanya bitmiş derken bu ürünlerin fiyatı bu yani ellerinde son kalanları bu fiyata veriyorlar zaten. Değişik geldi çözemedim tam. 3600 diyorsan o fiyat zaten imkansız artık. 4300 diyorsan da 6 ayda anca birkaç kere o fiyata düşmüş.

Kampanya bitmiş derken bu ürünlerin fiyatı bu yani ellerinde son kalanları bu fiyata veriyorlar zaten. Değişik geldi çözemedim tam. 3600 diyorsan o fiyat zaten imkansız artık. 4300 diyorsan da 6 ayda anca birkaç kere o fiyata düşmüş.

Bir daha olmaz diyosun o zaman başka indirim beklemeli miyimmcloud 3 alıp geceyim mi yoksa.

Kualklığı telefonla sipariş hattından sipariş edebildim bu arada sağ olun.

Son düzenleme:
3P veya 3X yerine 3 PC modeline bakmışlardır 6K demişlerdir :D

3.5k ya Aqua rengini aldım.

Ankara'daki mağazalar bitti diye bilgi verdiler bana vatan sitesi üzerinden telefon sipariş hattını aradım oradan yardımcı oldular.

3p veya 3x yerine 3 pc modeline bakmışlardır 6k demişlerdir :D
Screenshot_2026-08-24-21-00-44-587-edit_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.webp
üstelik adrese teslim :)