Merhaba arkadaşlar. Dün sistemim için yeni bir işlemci siparişi verdim (Ryzen 7 5700X). Fakat bu işlemciyi takarken zorlanmam oldukça olası. Zira işlemcimin üzerinde takılı olan sıvı soğutmanın mandal vidalarından bir tanesi sıvı soğutmanın tam altında duruyor. Bunun nedeni de kasamın (Corsair 275R Airflow) dar olması. Bu nedenle kasamı da değiştirmek istiyorum.
4.000 TL civarında bütçem var. Özellikle geniş ve rahat bir kasa istiyorum. Şu anda aklımda Lian Li Lancool 216 var.
Siz 4.000 TL bütçe ile geniş ve rahat hangi kasaları önerirsiniz?
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu kasalar iyi güzel de bütçe aralığımın altında kalıyorlar. Ayrıca Lian Li'de olan modüler G/Ç özelliği bunlarda var mı bilmiyorum. Sıvı soğutmayı üste takmak istediğim için bu özellik benim çok işime yarayacak.
Güncelleme: Lian Li Lancool 216'yı sipariş verdim bile.