4.000 TL geniş kasa önerisi

Bütçe
4000

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar. Dün sistemim için yeni bir işlemci siparişi verdim (Ryzen 7 5700X). Fakat bu işlemciyi takarken zorlanmam oldukça olası. Zira işlemcimin üzerinde takılı olan sıvı soğutmanın mandal vidalarından bir tanesi sıvı soğutmanın tam altında duruyor. Bunun nedeni de kasamın (Corsair 275R Airflow) dar olması. Bu nedenle kasamı da değiştirmek istiyorum.

4.000 TL civarında bütçem var. Özellikle geniş ve rahat bir kasa istiyorum. Şu anda aklımda Lian Li Lancool 216 var.

Siz 4.000 TL bütçe ile geniş ve rahat hangi kasaları önerirsiniz?

Dark maxima V30 olabilir hocam biraz daha uygun fiyatlı.

Son düzenleyen: Moderatör:

VG16AL var bir de.

Bu kasalar iyi güzel de bütçe aralığımın altında kalıyorlar. Ayrıca Lian Li'de olan modüler G/Ç özelliği bunlarda var mı bilmiyorum. Sıvı soğutmayı üste takmak istediğim için bu özellik benim çok işime yarayacak.

Güncelleme: Lian Li Lancool 216'yı sipariş verdim bile.

Son düzenleme:
Konuyu görmüştüm ama cevap verene kadar almışsınız. Bu da fena değildir. Tek eksi yanı 2 fan olması.

Bir de kasayı alırsanız ve hardisk kullanacaksınız içindeki o kartı kullanmayın.

https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-c450-glass-usb-32-atx-mid-tower-bilgisayar-kasasi_u25240?srsltid=AfmBOool724hNpfN8FFp5Wjbe4FTLRfyuFuKDICewj21lrHsSYcQSlga

HDD kullanmayacağım için orası sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…