Bütçe
4.000 TL
Dikdörtgen kasa açıkçası, çok bir eki yok ama dediğin gibi orası öznel. Nesnel kısmıyla, H5 Flow ve yanına kule tipiyle sadece bütçene yazık edersin. O AIO'nun kalitesindeki kule tipi şu anda ondan 200 lira daha pahalı, H5 Flow da ne soğutma desteğinde, ne kablolama boşluğunda, ne de genel kalitede ahım şahım bir model değil. Ön fanları da tek frame olduğu için bir fan hubında bile problem yaşasan tüm ön fanları çöp etmek zorundasın, DC olmaları da cabası.
Anladım. Peki arkadaşın yukarı da attığı model nasıl? A32 Plus

@The Man From Earth bu arada konunun sizle ilgisi yok önerdiğiniz parçalara saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum sadece biraz fazla seçiciyim
Zaten o yüzden olmaz diyorum ben de :D. Dar bütçe olduğu zaman harcanacak her kuruşa içim gidiyor benim. Belki bin sistemi geçmiştir artık topladığım, sen de mesleki deformasyon ben diyeyim alışkanlık :D

Anladım. Peki arkadaşın yukarı da attığı model nasıl? A32 Plus
Ona da yazdığım gibi, fiyatında alternatifleri bence daha tercih edilesi. 6300 lira senin bütçen için kasaya ayırması fazlasıyla saçma bir miktar olur. İkinci ele yönelip o ilana bakar mısın, o da sana kalmış. Belki biraz da pazarlıkla falan yanında AIO geleceği için gideri olabilir, ama yanında gelen AIO da biraz vasat, onu söyleyeyim.
İkisini 5'e koymuş adam, valla 4'e falan alabilsen aslında yapışılır :D

İkinci el kasaların üç büyük problemi var. 1, alıp getirmesi problem, PG yapmıyor Sahibinden, kargosu da güncel kargo fiyatlarında tek başına 1+ lira tutar. 2, yanında gelen montaj aksesuarları konusunda insanlar aşırı bilinçsiz, vida seti tam kasa bulmak zor. 3, yerde duran metal kutu, her süpürge açılışında düzenli tekme yer :D

Ona da yazdığım gibi, fiyatında alternatifleri bence daha tercih edilesi. 6300 lira senin bütçen için kasaya ayırması fazlasıyla saçma bir miktar olur. İkinci ele yönelip o ilana bakar mısın, o da sana kalmış. Belki biraz da pazarlıkla falan yanında AIO geleceği için gideri olabilir, ama yanında gelen AIO da biraz vasat, onu söyleyeyim.
İkisini 5'e koymuş adam, valla 4'e falan alabilsen aslında yapışılır :D

İkinci el kasaların üç büyük problemi var. 1, alıp getirmesi problem, PG yapmıyor Sahibinden, kargosu da güncel kargo fiyatlarında tek başına 1+ lira tutar. 2, yanında gelen montaj aksesuarları konusunda insanlar aşırı bilinçsiz, vida seti tam kasa bulmak zor. 3, yerde duran metal kutu, her süpürge açılışında düzenli tekme yer :D
2.el alırsam gidip alıcam zaten başka türlü almam. Motorum var bacak arama sıkıştırıp getiririm herhalde ya. Bulursam eğer 2.el eve geçince bakacağım.

Bu sistemi D502A'ya mı koyacaksın? Ferrari-LPG sorunsalı olmuş o. Git düzgün bir akvaryum al, konu aç etiketle bütçenle.

Asus hiçbir zaman fiyatında iyi kasa üretmedi. 6300 lira A32 Plus asla ve asla F/P değil, o kasanın ederi maksimum 4.
Sharkoon REV serisi, Pure Steel serisi, Elite Shark CA serisinin yapım kalitesini bilmediğin fazlaca belli "Sharkoon kasa öneriyorsunuz :D" demenden.
Sharkoon ana akım markalara tur attıracak yapım kalitesine sahip bir Alman markaydı, ta ki gümrük savaşları onun ve diğer Avrupalı markaların belini bükene kadar. Son dönemde piyasaya geri geliyorlar, alt seviyede konumlanmayacak kasalarında da aynı kaliteyi bekleyebiliriz. TG serisi, RGB serisi bunlar daha alt klasman modellerdi.
Bir kasayı kullanıyor olmak onu iyi yapmıyor, bunu da eklemiş olayım. A32 Plus'ın güncel fiyatında O11D Mini V2 Flow, O11 Vision (ki şahsi önerim olmayan bir model), NV5 MKII, H6 Flow, hepsi de daha iyi modeller. 58 CFM sleeve bearing fana o para verilmez.
Etiketledim hocam, konu açmıştım.