4.000 TL i7 14700K işlemci için sıvı soğutma önerisi

Bütçe
4.000 TL
Muhtemelen ön panelde destek vardır da ön panele takarsanız boşa çıkan fanları diğer yerler dağıtmak gerekir.
Ön panele sığar fakat orayı bozmak istemiyorum üst tarafa 2 tane yeter diye düşünmüştüm işlemcinin bu kadar ısındığını bilmiyordum Fiyat bandını çıkartırım o zaman sıkıntı yok iş görmeli

360 mmlik sıvı soğutmalar bile ağır yükte tutamıyor. Voltaj israfı tamamen.

Hocam bilgisayarla bir iş yaptığım yok oyun oynuyorum arada sadece, sistemi yeni aldım şu an i5 14400F var i7 14K'yı da sipariş ettim, peki bu soğutucu işe yararmı bir de şu model var buna ne diyorsun?

Yerinde olsam direkt iade ederdim.

Oyun oynuyorsan sorun olmaz yahu. Abartılıyor. Bana da 12900K alma dediler aldım ve oyunda hava soğutmayla 65'i geçmiyor. Eğer %100 yükte render alacaksan üst düzey bir şey ne yazık ki lazım lakin 4.000 TL'ye o soğutucuyu alırsan oyunlarda hiçbir sorun yaşamazsın.

Yerinde olsam direkt iade ederdim.
Ne alabilirim peki o klasmanda? anakartım bu

Hocam renderle falan işim yok yaptığım sadece oyun oda böyle deli gibi sürekli değil.

Recep Beyin bir videoda aynı işlemciye bu soğutmayı takmıştı. https://www.akakce.com/islemci-sogu...rgb-240mm-sivi-sogutma-fiyati,2050740274.html

Elinde anakart var hocam başka bir şey alma. 4 bin vereceksen o son attığımı al.

@pawEn hocamdan oneri isteyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…