Bütçe
4.000 TL
Son düzenleme:
Hocam i714700K için soğutucu arıyordum bir arkadaş çok fazla ısınıyor işlemciyi iade et demişti, bende peki ne alabilirim o klasmanda dedim sizi etiketlediler.
14700K iade edip ne alacağınızı mı soruyorsunuz? Anakartta değiştirmeniz gerekecek onun için. Ne için kullanılacaktı?

14700K iade edip ne alacağınızı mı soruyorsunuz? Anakartta değiştirmeniz gerekecek onun için. Ne için kullanılacaktı?
Hocam arkadaşın elinde Asus Z var, oyun oynayacakmış. Ben de dedim ki, abartılıyor bu isler. Oyun için 14700K gayet de sogutulur. Render almakla isi yokmuş arkadaşın. Paranoya olup 420mm almaya gerek yok sahsimca. Ben de ilk başta on panel için 360mm düşündüm ama gerek yok gibi zira kendisi de on paneli eklemek istemiyor.

280mm sınırında Silverstone ve Enermax is görecektir diye düşünüyorum.

Hocam şu şekilde bende i5 14400F var ben i7 14700K sipariş ettim bir de soğutma alayım dedim bir arkadaş da iade et işlemciyi dedi bende o klasmanda ne alabilirim diye sordum ve seni etiketlediler yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi çok fazla bir işim yok arada oyun oynuyorum. Artics Liquid III 240 mm ile de işimi görürüm diye düşünüyorum

Soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer III alacağım 280 mi 240 mı almalıyım hangisi sığar acaba?

Kasam Xigmatek EN44946 Gaming X II Siyah ODIN II 750W 4*12cm ARGB Fan Mesh+Cam Panel E-ATX Mid-T Gaming Oyuncu Kasası - Segment Destek

Son düzenleme: