Pcman80
Üstün
Evet, bu yeni konu, bütçe değişti. Bu bütçe için önerileriniz nedir? @cenazeyebekleriz
Son düzenleyen: Moderatör:
Önerilerimde tek değişecek olan Anc ve transparan mod için Q35, Ses kalitesi ve mikrofon için CH520 olacaktır.Evet, bu yeni konu, bütçe değişti. Bu bütçe için önerileriniz nedir? @cenazeyebekleriz
Biraz arttır bütçeyi kaliteli bir şey al.Evet, bu yeni konu, bütçe değişti. Bu bütçe için önerileriniz nedir? @cenazeyebekleriz
Q30 kullanıcısı olarak ben Q45'i beğenmiyorum. Bütün bunları yanyana koyup aynı anda denemiş biri olarak söylüyorum. Q45'in Q35'e göre kullanıcıya kattığı pek bir şey yok. Ses manyağı değilseniz mantıksız.Burdaki Anker q45 iyi bayağı.Rehber: Kulak Üstü Kulaklık Rehberi
2. Kulaklık rehberim bu. Kulak üstü kulaklıkları ses kalitesi baz alınarak listeye ekledim. 1000-2000 TL Başlangıç için güzel bir kulaklık Anker Q10İ 2000-3000 TL Yine Anker markasının başka bir kulaklığı. Bu kesinlikle daha kaliteli tabii. 3000-4000 TL arası Sennheiser'ın en alt seviye...techolay.net
Ses kişisel. Arkadaşta sizin yaptığınız gibi hepsini denemeli.Q30 kullanıcısı olarak ben Q45'i beğenmiyorum. Bütün bunları yanyana koyup aynı anda denemiş biri olarak söylüyorum. Q45'in Q35'e göre kullanıcıya kattığı pek bir şey yok. Ses manyağı değilseniz mantıksız.
Ne kadar mesela?