Bütçe
4.000 TL

Buna bakabilirsiniz aslında.
Değerlendirmelerim arasına aldım bunu da.

Yine scroll sorunu mevcut, göz ardı edebilirim diyorsa alabilir.
Scroll sorununa artık katlanamam, son 2 aydır mevcut farede sürekli aşağı yukarı sorunu yaşıyorum.

Bu arada Wraith için kupon kodu: SWAR.

Türkiye'den gönderim sağlanıyor ayrıca.
Öyleyse düşünülebilir, ürünün garantisi nasıl işliyor?

Fiyatına göre çok kötü bir ürün. G Pro X Superlight 2'ye bütçe çıkabiliyorsa @IBarış hocam, çıkarsa GPX serisinden 2'yi alması en doğru karar olur. Logitech desteği zaten üründe sorun olunca yenisini kargoluyor kanıt yolladığınızda.
Maalesef bu bütçeyi aşmam çok zor.

Değerlendirmelerim arasına aldım bunu da.

Scroll sorununa artık katlanamam, son 2 aydır mevcut farede sürekli aşağı yukarı sorunu yaşıyorum.

Öyleyse düşünülebilir, ürünün garantisi nasıl işliyor?

Maalesef bu bütçeyi aşmam çok zor.
Wraith'e gönderiyorsunuz bir sorun olunca hocam.

Evet, RTINGS'de çok farkları yok gibi gözüküyor, kronik sorun olayına dair de pek bir şeye rastlamadım. Malzeme kalitelerine vs. bakacağım biraz da.
Tekrar altını çizmek isterim, V3 Pro'da şans eseri denk gelebilen scroll sorunu mevcut. Alacaksaniz bunu göz önünde bulundurarak alin. Ayriyeten, V3 Pro'da kasada bazen gıcırdama olabiliyor üretim bazlı. Bunlar benim internette sürekli denk geldiğim sorunlar, belirtmek istedim. Hatta yakın arkadaşım V3 Pro'nun kasasının sol ve sağ kısmını sıktığında gıcırdama yaşıyordu.

Çoğu Razer mouse'un baş belasıdır zaten bu scroll sorunu.

@Toby Fox, Önerilerinizi değerlendireceğim, teşekkürler.
Rica ederim, sağlıcakla kalın.

Ergo seviyorsanız bu da iyi seçenek olacaktır.

Son düzenleme:
Herkese iyi sosyaller,

5 yıldır Razer Basilisk X HyperSpeed kablosuz fare kullanıyorum, artık hem kozmetik olarak hem de scroll tuşu olarak tükenmeye başladı. Kendime 4.000 TL bütçe ayırdım, bu bütçede kablosuz/şarjlı veya pilli olacak şekilde kaliteli ve bir 5 yıl daha götürecek bir fare alacağım. Tutuş stilim palm grip ve farenin ağırlığı benim için çok önemli değil, bu sebeple pilli olan modelleri de önerebilirsiniz. Ek olarak Glorious modellerindeki gibi üstü delikli tasarımları sevmiyorum.

Aklımda Razer DeathAdder V3 Pro ve elimdeki mevcut fare var.
V3 Pro scrool sorunlu eğer dert etmezsen al, G PRO X 2 bütçe çıkarsa iyi olur, çıkmazsa Sora v2.