Bugüne kadar hep mATX anakart ve mATX kasa kullandım. Kasam deforme oldu ve yeni bir kasa almaya karar verdim. Anakartı da beraberinde değiştireceğim. Hava sirkülasyonu iyi olan, estetik açıdan hoş duran, ledleri kaliteli olan, hoş bir kasa arıyorum. Tercihen PSU ile beraber satılsa iyi olur. Bir tane Corsair modeli görüşmüştüm daha sonra ismini bulamadım ama MSI Airflow'a benziyordu. Bu ikisi referans olabilir, bu arada bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi marka modeli almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000-4000
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu kasayı öneririm. ileriye dönük E-ATX olarak ; https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,328107511.html
Ya da bunu ATX olarak; Lian Li Lancool 207 Beyaz Mid-Tower ATX Kasa (G99.LAN207RW.00) - incehesap.com
Bu videoda Lancool 207 ve Antec Flux zirveryi domine ediyor hemen her açıdan çok daha pahalı kasalar olmasına rağmen.
Detaylı incelemeleri;
www.techpowerup.com
www.techpowerup.com
Lancool 207 daha yeni bir kasa ben bunu öneririm ancak aralarında çok az fark var 216 biraz daha büyük.
Ya da bunu ATX olarak; Lian Li Lancool 207 Beyaz Mid-Tower ATX Kasa (G99.LAN207RW.00) - incehesap.com
Bu videoda Lancool 207 ve Antec Flux zirveryi domine ediyor hemen her açıdan çok daha pahalı kasalar olmasına rağmen.
Detaylı incelemeleri;
Lian Li Lancool 216 RGB Review
The Lancool 216 RGB is the latest Lian Li mainstream enclosure, which comes with a long list of useful and functional features at only $99-$115, depending on the variant. This makes the case one of the best options no matter what kind of system you are building.
Lian Li Lancool 207 Review
The Lian Li Lancool 207 may be a compact case, but it still manages to offer full ATX support. This is thanks to a unique layout underneath the shroud of the case, which allows it to be smaller than other modern cases that allow such boards to fit. This simple layout change opens the door to so...
Lancool 207 daha yeni bir kasa ben bunu öneririm ancak aralarında çok az fark var 216 biraz daha büyük.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kasayı öneririm. İleriye dönük E-ATX olarak; https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,328107511.html
Detaylı incelemeleri;
![]()
Lian Li Lancool 216 RGB Review
The Lancool 216 RGB is the latest Lian Li mainstream enclosure, which comes with a long list of useful and functional features at only $99-$115, depending on the variant. This makes the case one of the best options no matter what kind of system you are building.www.techpowerup.com
![]()
Lian Li Lancool 207 Review
The Lian Li Lancool 207 may be a compact case, but it still manages to offer full ATX support. This is thanks to a unique layout underneath the shroud of the case, which allows it to be smaller than other modern cases that allow such boards to fit. This simple layout change opens the door to so...www.techpowerup.com
Bu kasalarda güzelmiş ama benim aklım nedense MSI, Corsair ve ASUS kasalarına gidiyor. Acaba düşünce yapısı olarak biraz demode mi kaldım? O halde modern bir model önerileri isteyeyim sizden popüler olanlardan bir tane
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu fiyatta msi ve asus corsair in böyle bir kasası yok. Lian li çok çok kaliteli kasa sıvı soğutma ve fan konusunda liderlerden.Bu kasalarda güzelmiş ama benim aklım nedense MSI, Corsair ve ASUS kasalarına gidiyor. Acaba düşünce yapısı olarak biraz demode mi kaldım? O halde modern bir model önerileri isteyeyim sizden popüler olanlardan bir tane![]()
Ayrıca lancool 207 corsair'in en son çıkan kasasını dahi tokatlıyor. Yani siz bilirsiniz ama Lian li corsair kadar premium bir marka hatta daha pahalı çoğu zaman
SemhEngn
Başarılı
DeepCool CH560 ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CH560 ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH560 ARGB 4 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.750,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
DeepCool CH560 Digital Review - KitGuru
We were excited when we saw the DeepCool CH560 Digital at CES in January 2023, however we did not se
www.kitguru.net