4.000 TL kulak içi kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan valitx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 140
  • Etiketler Etiketler
    kulaklık
Bütçe
4.000 TL

valitx

Üyecik
Merhabalar, iPhone 15 Pro kullanıcısıyım. 3-4k bütçem var. Batarya kapasitesi ve ses kalitesi en önem verdiğim özellikler. Günümün çok büyük bir kısmı müzik dinleyerek ve laptop başında çalışarak geçiyor. Dinlediğim müzik türü ağırlıklı olarak Indie Rock ve Metal. Grup örnek vermem gerekirse The Strokes / Supertramp / Megadeth. Bu fiyat aralığında alabileceğim en mantıklı opsiyonlar nelerdir, aralarındaki farklar nelerdir ve telefonumun iOS olması ne gibi farklılıklar yaratır? İkinci el Airpods kovalasam pişman olur muyum, LDAC'ı iPhone'da kullanamamam bir eksiklik hissettirir mi (Anker Soundliberty 4 NC düşünüyorum). Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

@Simon hocam sizin de isminizi farklı bir forumda methettiler, müsait olduğunuzda fikrinizi belirtebilirseniz çok sevinirim.

Bu kadar kullanacaksan Airpods. attığın kulaklık tatmin edemez.

En iyisi bu kulaklık olur. Yorumlarına bakarsanız gerçekten iyi olduğunu anlarsınız. Metal müzik de iyi performans elde etmek için orta bass lazım. Kulaklığı aldığınız zaman Nothing X uygulamasını indirip ekolayzer yapın. 1 yıl önce bu soruyu sorsaydın sana Liberty4 NC önerirdim fakat Nothing Ear (a) daha üstün bir ürün.

Benimde sormak istediğim bir soru var. Beni sana kimler yönlendirdi? Onları tanımak isterim.

Farklı bir forumdan link vermek kurallara aykırı mı bilmiyorum, eğer öyleyse uyarırsanız sevinirim. Şu konunun altında isminizi gördüm, bu şekilde ulaştım. Ayrıca öneriniz için teşekkür ederim.

Ben önermişim fark etmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…