4.000 TL mouse önerisi

Bütçe
4.000 TL
Peki 2-3K civarında “Bunu alırsan pek bir şey kaybetmezsin” dediğiniz bir mouse var mı?

Her şey sensör, IPS ve ağırlık mı?

Peki 2-3K civarında “Bunu alırsan pek bir şey kaybetmezsin” dediğiniz bir mouse var mı?
Hiç bilmiyorum hocam ama üstteki arkadaşı fazla dikkate almayın, 4K bütçeniz varken o modelleri düşünmeniz bile çok saçma olur. Bu bütçede en hafif ve tutuşunuza uygun alabileceğiniz mouse Sora V2, 39 gram.

Bir tık baksanız bari mesajlara, ben illa bunları al demedim sonuçta, seçenek sundum.

Bütçenizin altında...

Kaan sakin ol dostum. Sırf Razer diye önermiyorum ama sen sırf Razer diye saldırıyorsun.
Hayır benim Razer'a bir kinim yok. Konu sahibi zaten scroll sorunundan yakınıyor, siz de yine scroll sorunlu bir ürün atıyorsunuz. Onun için diyorum.

Çok sağ olun. Ninjitsu Sora V2’ye göre fazla bir şey kaybetmem değil mi? Bütçeyi arttırıp Sora V2 alırsam bana artıları ne olur? Yıllarca kullanacak bir mouse arıyorum.

Bunu gözden kaçırmışım, mis gibi ürün. Alabilirsiniz. Kupon kodu: SWAR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…