Aklımda bu var, başka bir alternatif var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
Masaj icin arıyorsan cok etkılı olmaz. Bu fiyatlarda da suni deri yazın yakabilir. Onun haricinde alınabilir.
Masaj icin arıyorsan cok etkılı olmaz. Bu fiyatlarda da suni deri yazın yakabilir. Onun haricinde alınabilir.
Hayır adamakıllı bir şey bulamadım, kumaş vs. aradım ancak yok gibi, öneriniz var mı?
Bence 5 bin bandına çıkıp ya ikinci elden Hawk almalısın ya da şu tarzda bir koltuk bak.Hayır adamakıllı bir şey bulamadım, kumaş vs. aradım ancak yok gibi, öneriniz var mı?
Ha, ben deri de kullanırım dersen amenna. Bende de deri bir koltuk var, kışın iyi ama yazın keşke kumaş olsaydı dedirtiyor.
Bence 5 bin bandına çıkıp ya ikinci elden Hawk almalısın ya da şu tarzda bir koltuk bak.
Ha, ben deri de kullanırım dersen amenna. Bende de deri bir koltuk var, kışın iyi ama yazın keşke kumaş olsaydı dedirtiyor.
Yazın üzerine bir şeyler koyarak idare edemez miyim? Çünkü yaz boyunca uzun süre kullanacağım.
Daha etkili olabilir ama yine de tam bir kumaş koltuk performansı beklemek yanlış olur. Deri koltukta fazla ter bırakıyorsun ister istemez, bu da iyi olmuyor.Yazın üzerine bir şeyler koyarak idare edemez miyim? Çünkü yaz boyunca uzun süre kullanacağım.
Klima veya vantilatör varsa deri de alabilirsin, o zaman sorun olmaz.
Vantilatör kullanacağım, sorun olmaz ise alayım bunu?Daha etkili olabilir ama yine de tam bir kumaş koltuk performansı beklemek yanlış olur. Deri koltukta fazla ter bırakıyorsun ister istemez, bu da iyi olmuyor.
Klima veya vantilatör varsa deri de alabilirsin, o zaman sorun olmaz.
Dogrudan sana üflüyorsa tabi ki cok etkili olacaktır. Bu bütçede takılacaksan ve ofis koltuğu almayacaksan cogu koltuk bu performansta olacak zaten.Vantilatör kullanacağım, sorun olmaz ise alayım bunu?
Dogrudan sana üflüyorsa tabii ki cok etkili olacaktır. Bu bütçede takılacaksan ve ofis koltuğu almayacaksan cogu koltuk bu performansta olacak zaten.
Daha ucuza kaçarsam yine aynı kaliteyi mi alacağım yani? Eğer böyle ise ucuz bir tane alayım geçeyim.
Yine aynı durumdan kastım terleme yaptıracak, elbette üründen ürüne sünger kalitesi, koltuğun uzunluğu, mekanizmaların hareket kapasitesi ve kolçakların hareketli olup olmaması değişiyor.Daha ucuza kaçarsam yine aynı kaliteyi mi alacağım yani? Eğer böyle ise ucuz bir tane alayım geçeyim.