4.000 TL VDSL Modem Önerisi

Bütçe
4000 TL

UçanKoala

Çalışkan
Benim test sonuçlarımı düzeltmişti. Hataları da düzelteceğini düşünüyorum. Wifi 6 da içeriyor.

Onun dışında Open WRT, Zapret vb. gibi şeyleri de destekliyor. Open WRT önermem bu arada bence Keenetic için gerek yok. En fazla
IntelliQoS ile hız sabitleme yapılabilir. Onu da cihaz özelinde ayarlayabileceğinizden, bilgisayara özel yaparsınız.

Videoda Hero modeli olsa da benzer performans verdiğini söyleyebilirim.

İfadeler: 144
CRC hatalari duzeltilmeyen hatalardir maalesef. FEC olsaydi cozuyor modem. Yine de oneri yapalim:

Ben interneti tek başıma kullanıyorum bağlanan cihaz sayısı ya 1 ya 2 olacak, bu yüzden extra dsl alsam olur mu? Boşu boşuna +1000 tl vermek istemiyorum. Yine de hopper daha iyi olur diyorsanız açıklar mısınız

Wifi 6 kablosuz ağın denetiminde iyi. Sen kullanmasan bile cihaz uygulama bildirimleri vb. için bağlanacak. Wifi 6 içermeyen bir modemde bu bağlantılarda garanti kesilme, gecikme vb. yaşayacaksın. Alıyorken iyisini almanızı öneririm. Wifi 6 önemi videoda anlatılıyor.

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…