Bütçe
4000 TL

UçanKoala

Çalışkan
Altyapı: VDSL
Download: 30 Mbps
Upload: 10 Mbps
Bütçe: CRC hatalarımı çözebilecek en uygun modem.
Wi-Fi kalitesi önemsiz, zaten günde 10 dakika telefon kullanıyorum.
CRC hatalarını çözebilen bir modem olursa süper olur. Bazen günde 50 milyon bazen haftada 200K CRC hatası alıyorum.

Bufferbloat testim: https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=e7186625-c140-45ed-aa3a-1231d7e23ce

1745408852860.png

Benim test sonuçlarımı düzeltmişti. Hataları da düzelteceğini düşünüyorum. Wifi 6 da içeriyor.

Onun dışında Open WRT, Zapret vb. gibi şeyleri de destekliyor. Open WRT önermem bu arada bence Keenetic için gerek yok. En fazla
IntelliQoS ile hız sabitleme yapılabilir. Onu da cihaz özelinde ayarlayabileceğinizden, bilgisayara özel yaparsınız.

2025-04-24_06-56.webp

Videoda Hero modeli olsa da benzer performans verdiğini söyleyebilirim.

Benim test sonuçlarımı düzeltmişti. Hataları da düzelteceğini düşünüyorum. Wifi 6 da içeriyor.

Onun dışında Open WRT, Zapret vb. gibi şeyleri de destekliyor. Open WRT önermem bu arada bence Keenetic için gerek yok. En fazla
IntelliQoS ile hız sabitleme yapılabilir. Onu da cihaz özelinde ayarlayabileceğinizden, bilgisayara özel yaparsınız.

Eki Görüntüle 143192

Videoda Hero modeli olsa da benzer performans verdiğini söyleyebilirim.

Ben interneti tek başıma kullanıyorum bağlanan cihaz sayısı ya 1 ya 2 olacak, bu yüzden extra dsl alsam olur mu? Boşu boşuna +1000 tl vermek istemiyorum. Yine de hopper daha iyi olur diyorsanız açıklar mısınız

Ben interneti tek başıma kullanıyorum bağlanan cihaz sayısı ya 1 ya 2 olacak, bu yüzden extra dsl alsam olur mu? Boşu boşuna +1000 tl vermek istemiyorum. Yine de hopper daha iyi olur diyorsanız açıklar mısınız
Wifi 6 kablosuz ağın denetiminde iyi. Sen kullanmasan bile cihaz uygulama bildirimleri vb. için bağlanacak. Wifi 6 içermeyen bir modemde bu bağlantılarda garanti kesilme, gecikme vb. yaşayacaksın. Alıyorken iyisini almanızı öneririm. Wifi 6 önemi videoda anlatılıyor.