Hocam nasil buldunuz o linktekini ben bulamadim hicbiryerde. Sogutucu var sanirim sadece.İki farklı model var satışta olan. İkisi arasındaki farkı ayırt edemedim.
Detaylar
Kim cevapladı?heart like a grave
Yetkin
Akakçe’de SN850X olarak arattım.Hocam nasil buldunuz o linktekini ben bulamadim hicbiryerde. Sogutucu var sanirim sadece.
@8898, Idefix sitesinde mevcut. Her ne kadar siteyi sevmesem de...
@heart like a grave, oyun için hangisini aldığın fark etmez, hiçbir fark hissettirmez sana. Benim tavsiyem WD olur, genel performansı biraz daha iyi denebilir ama soğutucusu sökme, garanti dışı kalabiliyor.
@heart like a grave, oyun için hangisini aldığın fark etmez, hiçbir fark hissettirmez sana. Benim tavsiyem WD olur, genel performansı biraz daha iyi denebilir ama soğutucusu sökme, garanti dışı kalabiliyor.
heart like a grave
Yetkin
SN850X alacağım gibi. Idefix’e ve Intros satıcısına güvenmekte sıkıntı yaşıyorum sadece.
Kioxia ile ilgili yurt dışında iyi/kötü pek görüş bulamadım. Ama chartlarda SN850X high-end olarak listelenmiş.
@8898 @Caner Uncu
Kioxia ile ilgili yurt dışında iyi/kötü pek görüş bulamadım. Ama chartlarda SN850X high-end olarak listelenmiş.
@8898 @Caner Uncu
KingDeViL
Uzman
- Makaleler
- 1
8 temmuzda kupon ile uyguna almıştım. Hızlı ssd. Yalnız ısınıyor.
SN850X alacağım gibi. Idefix'e ve Intros satıcısına güvenmekte sıkıntı yaşıyorum sadece.
@8898 @Caner Uncu
Caner hocam 850X diyorsa onu al gec sorun cikarsa iade edersin zaten.
heart like a grave
Yetkin
850X siparişini geçtim. Site de ekstra 150 lira indirim kuponu verdi. 3.610 liraya gelmiş oldu. Ürün elime ulaşınca satıcıyla ilgili değerlendirme ekleyeceğim.Caner hocam 850X diyorsa onu al gec sorun cikarsa iade edersin zaten.
Hepinize teşekkürler.
SN850X heatsink kullanıyorum gayet iyidir. Fiyatı normalde daha pahalıydı, düşmüş. Maksimum sıcaklık testlerde 65 dereceyi görüyor. Ekran kartı altında kullanmama rağmen. Oyunlarda sıcaklıklar 48-49 derecelerde geziyor. İçinde Windows kurulu değil, sadece oyunlar ve yedekler var. Gayet güzel bir SSD, hayırlı olsun.
@heart like a grave, hayırlı olsun hocam. Takıldığın bir nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım. Satıcı puanı yüksek ama kefil olamam açıkçası, devasa bir firma değil.
Exceria PRO ile segment olarak aynıdır zaten, soğutucusu olması ekstra avantaj olur. Gayet iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum şahsen. Güvenilir marka, güvenilir ürün.
Exceria PRO ile segment olarak aynıdır zaten, soğutucusu olması ekstra avantaj olur. Gayet iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum şahsen. Güvenilir marka, güvenilir ürün.