Tamam sorunlu bir monitör gelmiş olabilir. Videoda sorun gözükmüyor. Çok fazla şikayet varsa bu konuyla alakalı zaten belirtiriz. En kral monitörü bile alsan sorun yaşayabilirsin. Direkt genele yaymak yanlış bence.
Genel sorun olduğunu söylemedim? "Bendeki monitör" diye belirttim.

Ayak sallanmıyor sanki ya monitör ya da masa sallanıyor gibi geldi bana.

Monitör tank gibi sallanma sorunu yok. Masayı güçlü şekilde sallasam bile bana mısın demiyor.

Arkadaşlar öncelikle bütçe 4K civarı. Başka bir sayfa da Lenovo Legion R24e önerilmişti fakat internette çok fazla karşılaştırma yapan ve beğenmediğini söyleyen var. Fakat bir o kadar da bu monitörü öven kişiler var bu yüzden kafam bayağı bir karıştı.

Bu arada monitörle alakalı 2 farklı incelemeye baktım. İkisinde de renk gamutu çok yüksek. Parlaklık birinde 237CD diğerinde 294CD. Parlaklık kısmında çok zayıf. Kontrast birinde 1250:1 diğerinde 960:1 çıkıyor. Kontrast ise IPS standartı kadar yani ortalama diyebiliriz. Hız olarak da bir sorunu yok ortalama yine. Artı olarak pivot ve yükseklik ayarı var. Bu fiyattaki monitörlerin renk gamutu çok daha düşük. Parlaklık 300CD civarı olan modeller var. Pivot ve yükseklik bulunan iyi bir monitör görmedim bu fiyatta. Beğenmeyen arkadaşlar ne bekliyor bilmiyorum ama, bu monitör fazla ışık alan bir odaya koymadığınız sürece F/P olarak iyi. 1400:1 civarı kontrast ve 350CD parlaklık gibi şeyler beklemesinler zahmet olacak. Bu fiyattaki monitörlerin neredeyse tamamı kötü. Çok iyi bir monitör değil ama, bütçesine göre iyi bence.

Ancak ergonomi olarak kötü bir monitör bence. Bende aynı tasarıma sahip başka model bir monitör var. Ayakları çok fazla yer kaplıyor ve bendeki monitörün asansöründe takılma sorunu yaşıyorum. Yukarı aşağı yaparken takılıyor, zor gidiyor.
Ergonomi olarak kötü bir monitör bence demişsin. Gerekçe olarak aynı tasarıma sahip bir monitörü kullanıyorum, ayakları çok fazla yer kaplıyor ve bendek imonitörün asansöründe takılma yaşıyorum diye de devam etmişsin. Bana gayette genelleme yapmışsın gibi geldi. Bende genelleme yapmak yanlış çünkü incelemede iyi gözüküyor dedim. Size sorunlu bir model gelmiştir diye de ekledim.

Her neyse bence bu model ergonomi olarak gayet iyi. Kaliteli diyemem ama, iyi diyebilirim. Videoda bir sorun göremedim çünkü.

Arkadaşlar öncelikle bütçe 4K civarı. Başka bir sayfa da Lenovo Legion R24e önerilmişti fakat internette çok fazla karşılaştırma yapan ve beğenmediğini söyleyen var. Fakat bir o kadar da bu monitörü öven kişiler var bu yüzden kafam bayağı bir karıştı. Çoğunlukla Valorant tarzı FPS oyunları oynuyorum, video izliyorum, arada bir de hikayeli oyun oynuyorum. Önerilerinize açığım.

Koorui 24.5" 25e3a var. Ama VA panel. 170 Hz güzele benziyor.

Ergonomi olarak kötü bir monitör bence demişsin. Gerekçe olarak aynı tasarıma sahip bir monitörü kullanıyorum, ayakları çok fazla yer kaplıyor ve bendek imonitörün asansöründe takılma yaşıyorum diye de devam etmişsin. Bana gayet de genelleme yapmışsın gibi geldi.

Ergonomi olarak kötü dememin sebebi fazla yer işgal etmesi. Sonrasında kendi monitörümde yaşadığım sorundan bahsettim. Arkadaşımda benimle aynı monitörü kullanıyor onunki biraz kullandıktan sonra düzeldi. Bendeki arada takılıyor.